Miot I - Borgia i Ice Lilac British Velvet*CZ

Zablokowany
Awatar użytkownika
dagmara

Post autor: dagmara »

Nuda to mila domiana w tym przpadku, czyz nie? <rotfl>
Awatar użytkownika
nataniela
Hodowca
Hodowla: Britabby*PL
Kontakt:

Post autor: nataniela »

Kciuki za taką nudę :)
Pola
Hodowca
Kontakt:

Post autor: Pola »

nataniela pisze:Kciuki za taką nudę :)
Dokładnie :)
Ela

Post autor: Ela »

No jak nuda wczoraj, nuda dziś to niech Dorszka nudzi się jeszcze dłuuuuuuugo - tak do wnuków mniej więcej <mrgreen>
Awatar użytkownika
Dorszka
Administrator
Kontakt:

Post autor: Dorszka »

Ino waży już dziś 346 gramów - chyba jednak będzie długowłosa ;-(

Jutro postaram się obfocić.

Nudzi jej się trochę, zaczepia Jolie, ale ta jeszcze mało kumatym wzrokiem na nią patrzy, więc "bije" łapką wszystko, co się napatoczy w otoczeniu, a to słonika z prześcieradła, a to Borgiowy nos. To ostatnie wygląda oczywiście najazbawniej :)

No cóż, co do sierści muszę się jeszcze uzbroić w cierpliwość, za tydzień powinnam już wiedzieć prawie na pewno, jaka ta Ino będzie...

Dziś dziewczynki kończą 2 tygodnie <klaszcze>
Awatar użytkownika
CZANKRA
Hodowca
Kontakt:

Post autor: CZANKRA »

Dorszka moze poprostu bedzie miec dluzszy i miekki wlos. Matka tez przeciez ma ten wlos nie najkrotszy, wiec moze u corci tez to wyszlo.
Na wczesniejszych zdjeciach wlos nie byl pofalowany, ale tak naprawde to widac tak 4-5 tyg wlasnie co i jak.
Wstaw zdjecia w tym wieku to sie zobaczy.

Wiesz moich jest trzy a tez matke zaczepiaja,pacaja i podgryzaja i wtedy matka podrywa sie na rowne nogi robi <shock> i probuje karcic dzieci co na wiele sie zda. Jedyny sposob wtedy to ucieczka :axe:
Awatar użytkownika
Dorszka
Administrator
Kontakt:

Byłam na stronie, widziałam, mniam mniam... A ruda <serce>
Awatar użytkownika
Mago
Super Admin
Kontakt:

Post autor: Mago »

Dorszka pisze:Ino waży już dziś 346 gramów - chyba jednak będzie długowłosa ;-(
Tak bym chciała dla Ciebie, żeby jednak krótkowłosa dziewczynka była :-( No z całych sił trzymam kciuki <!>
Awatar użytkownika
Dorszka
Administrator
Kontakt:

Mago, trzymaj mocno :)

Nie mam dziś czsu. Dzieci zorganizowały mi dziś regularny Dzień Matki. Chyba oglądali "Wojnę domową",,,

Żyjemy, rozwijamy się, na dowód filmik, przepraszam za jakość, to już nie tylko sparawa światła, ale coś przestawiłam w aparacie i ostrość jest źle ustawiona. Poszperam i postaram się, żeby kolejny filmik był lepszy :)

<object width="640" height="505"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/DHo5-tAiMHw&hl ... ram><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/DHo5-tAiMHw&hl ... 2=0x999999" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="640" height="505"></embed></object>
Awatar użytkownika
CZANKRA
Hodowca
Kontakt:

Post autor: CZANKRA »

Sliczne foczki i ciezkie dupki !! <ok> :ok: :kwiatek:

Natomiast co do LH to tak jak mowilam wczesniej trzeba czekac do 5 tyg.
Na chwile obecna to nie widac aby byla LH. Poprostu moze miec dluzsze futro i miekkie.
Zreszta taki sam kolnierz kolo uszu dluzszy ma teraz i mniejsze z kociat. Nie widac pedzli na uszach wiec jeszcze trzeba czekac i uzbroic sie w cierpliwosc.
Zablokowany