Miot I - Borgia i Ice Lilac British Velvet*CZ

Zablokowany
Awatar użytkownika
Dorszka
Administrator
Kontakt:

Post autor: Dorszka »

Tak to wygląda dziś, na zdjęciach nie widać piór na grzbiecie i ogólnie badziewiastości tego włosa, ale daje jakieś pojęcie. Sierść na piersi jest krótka, nie ma kryzy, na policzkach się nie ściele, to wszystko przemawiałoby za SH, ale jak ją biorę do ręki, ten grzbiet... Przejrzałam wątek miotu C, Cześka też była postrzępiona na początku, no nie wiem.

Co prawda starzy bywalcy forum pamiętają, że ja w każdym miocie dopatrywałam się LH, ale teraz zależy mi bardziej, niż kiedykolwiek. No nic, czekam dalej. Jutro robaczki kończą 3 tygodnie :)

Obrazek

Obrazek
Awatar użytkownika
Monika
Hodowca
Kontakt:

Post autor: Monika »

Ja sie co prawda najmniej znam na włosie LH, ale przyznam sie, że był moment, że się takiego dopatrywałam u którejś (juz nie pamiętam której) kici po Tori. No tak jakoś mi się wydawało, że to takie puchate jakieś za bardzo... A teraz no proszę, wszystkie mają tak króciutkie futerko, że się nadziwić nie mogę. Oczywiście, nie chodzi mi o ten dziwnie sterczący dłuższy włos u kociaka, tylko tak wogóle.
Będzie ktróciutko! A przynajmniej tego życzę. :hug:
Awatar użytkownika
Vanicca

Post autor: Vanicca »

Będzie krótki włos na pewno :-). Ja nie widzę żadnych przesłanek żeby miała być LH.

Monika LH w kolorze Tori to byłoby coś wspaniałego <serce> :-D. Przepraszam za <offtopic>
Mysza
Hodowca
Hodowla: Forastero*PL
Kontakt:

Post autor: Mysza »

Montana pisze: no mam wrażenie, że u j-tek to ta sierść jakaś inna i długo człowiek pewien nie jest...
Życzę Ci aby SH na bank było i to szybko się to okazało <ok>
u Vanilki widac było od razu ;)
ale i tu mam wrażenie, ze na bank SH, pewnie z ciut dłuższą sierścią niż by sobie można życzyć ale ja tam piór LH nie widzę.
Awatar użytkownika
bajewka
Hodowca
Hodowla: Bajbri*Pl
Kontakt:

Post autor: bajewka »

To teraz kciukam krótko-ale i tak tak będzie.
Fajnie się prezentuje na zdjęciach, a jaki ma brzuszek <lol>
Awatar użytkownika
Montana
Hodowca
Hodowla: Legatówka*PL
Kontakt:

Post autor: Montana »

Mysza pisze:
Montana pisze: no mam wrażenie, że u j-tek to ta sierść jakaś inna i długo człowiek pewien nie jest...
Życzę Ci aby SH na bank było i to szybko się to okazało <ok>
u Vanilki widac było od razu ;)
ale i tu mam wrażenie, ze na bank SH, pewnie z ciut dłuższą sierścią niż by sobie można życzyć ale ja tam piór LH nie widzę.
No widzisz, to nic jednak nie znaczy, bo Bombshell ma teraz krótszą sierść od Vanilki. Mnie się wydaje, że SH będzie. Ale nigdy LH w miocie nie miałam więc ekspertem nie jestem. Tylko po obserwacji Bombshell tak mi się wydaje.
Pola
Hodowca
Kontakt:

Post autor: Pola »

Ja tu widzę SH :)
O-l-g-a
Hodowca
Hodowla: Bri-Misie*PL
Kontakt:

Post autor: O-l-g-a »

i ja

kopytka tylne mają krótkie futro - a tam najszybciej LH porasta oprócz pejsików za uszkami
Awatar użytkownika
Dorszka
Administrator
Kontakt:

Post autor: Dorszka »

Ja to niby wszystko wiem, ale dopiero teraz jestem naprawdę spokojna. Teraz ciekawość mnie zżera, jak będzie rosła <diabeł> Tak czy inaczej, stronę powoli trzeba dorabiać :)

<object width="640" height="505"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/8h_8IvToB_w&hl ... ram><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/8h_8IvToB_w&hl ... 2=0x999999" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="640" height="505"></embed></object>
Awatar użytkownika
bea

Post autor: bea »

no zakochac sie mozna od razu <serce>
Zablokowany