Transportery

Tutaj zadajemy pytania techniczne, jak obciąć pazurki, jak podać tabletkę, jak dobrać kuwetę bądź drapak, jak i czym czesać nasze koty.
Zablokowany
Maleństwoo

Transporter dla kociaka

Post autor: Maleństwoo »

Jaki polecicie transporter dla małego Brytyjczyka ? Jak jest już taki temat to sorki ;-)) ale jestem jeszcze zielona :yoda: dzięki za odpowiedzi
Awatar użytkownika
Beate
Agilisowy Rezydent

Re: Transporter dla kociaka

Post autor: Beate »

Kilka wątków niżej niż Twój mamy zadany temat i mamy też wyszukiwarkę :-)

http://www.forum.agiliscattus.pl/viewto ... f=116&t=49
Maleństwoo

Re: Transportery

Post autor: Maleństwoo »

Dzięki <mrgreen>
zapcia2

Post autor: zapcia2 »

Zdecydowanie NIE polecam transporterka materiałowego
Obrazek

Zanim sprowadziliśmy kotki do domu szukaliśmy czegoś na "chwile" dla małego kociaka zanim wyrośnie, żeby było mu miękko i wygodnie :)
No tak..ale wzieliśmy dwa kotki..jeszcze jako kociaki jako tako się mieściły..ale później już do weta na szczepienia czy coś musieliśmy je wozić osobno bo razem się nie mieściły :)
Teraz patrze, że za tą cenę kupilibyśmy normalny duży transporterek..no ale każdy uczy się na błędach :)
Teraz służy on jako przechowalnia kocich zdobyczy ale pewnie niebawem oddamy go do schroniska a zakupimy jakiś konkret.
Awatar użytkownika
Kasik
Agilisowy Rezydent

Post autor: Kasik »

Zapciu, my tez mamy ten materialowy transporterek i u nas sie sprawdzil, oczywiscie jak gamonie byly mniejsze. Tyson tez bardzo lubil tam spac, ja bylam z niego bardzo zadowolona.
kinus
Hodowca
Hodowla: Kabrirus*PL
Kontakt:

Re:

Post autor: kinus »

kinus pisze:ja mam czarny :)
http://www.petgearinc.com/products.asp?cl=4
tu jest ich strona
niestety w Polsce jak na razie zakup jest niedostepny, ale jesli jakas dobra dusza w Niemczech przyjmie przesylke, to tak mozna kupowac
ja odebralam go od hodowcy wraz z Bajkiem

tyle, ze uprzedzam, on jest naprawde wielki
wymiary sa podane
jakby ktoś był zainteresowany, to chętnie sprzedam
za dużo mi miejsca zajmuje
Engram

Post autor: Engram »

Wysłałam PW
slawekrejek

Post autor: slawekrejek »

Za 2 miesiące odbieram kotka,muszę zaopatrzyć się w transporter...Jaki transportet jest najlepszy?? Plastikowy,czy materiałowy??
Awatar użytkownika
Miss_Monroe
Moderator

Post autor: Miss_Monroe »

Proszę zapoznać się z wątkiem. Wielokrotnie były wymieniane polecane transportery.
Awatar użytkownika
nmin
Agilisowy Rezydent

Post autor: nmin »

Dostałam transporter od znajomego, ale jest stary i okropny, więc zdecydowałam kupić nowy jeszcze przed odebraniem kotki. Przejrzałam sobie prawie cały temat i jestem już pewna na 100%, że kupię Pet Cabrio, zastanawia mnie jeszcze tylko kolorystyka. Wersję z pomarańczowymi drzwiczkami widziałam parę razy w tematach kotów na fotkach z odbioru. Rozważałam też różowo-szarą, czy ktoś ma jakieś zdjęcia "na żywo" tego koloru? Czy on jest raczej żywy, czy słodko pastelowy? Niby to detal, ale... ;)

Obrazek

Wiem, że są jeszcze fioletowe i szare, ale szary mi się nie podoba, a fioletowego nie ma w Anglii w sensownej cenie.
Zablokowany