Zdecydowanie NIE polecam transporterka materiałowego
Zanim sprowadziliśmy kotki do domu szukaliśmy czegoś na "chwile" dla małego kociaka zanim wyrośnie, żeby było mu miękko i wygodnie
No tak..ale wzieliśmy dwa kotki..jeszcze jako kociaki jako tako się mieściły..ale później już do weta na szczepienia czy coś musieliśmy je wozić osobno bo razem się nie mieściły
Teraz patrze, że za tą cenę kupilibyśmy normalny duży transporterek..no ale każdy uczy się na błędach
Teraz służy on jako przechowalnia kocich zdobyczy ale pewnie niebawem oddamy go do schroniska a zakupimy jakiś konkret.
Zapciu, my tez mamy ten materialowy transporterek i u nas sie sprawdzil, oczywiscie jak gamonie byly mniejsze. Tyson tez bardzo lubil tam spac, ja bylam z niego bardzo zadowolona.
kinus pisze:ja mam czarny http://www.petgearinc.com/products.asp?cl=4
tu jest ich strona
niestety w Polsce jak na razie zakup jest niedostepny, ale jesli jakas dobra dusza w Niemczech przyjmie przesylke, to tak mozna kupowac
ja odebralam go od hodowcy wraz z Bajkiem
tyle, ze uprzedzam, on jest naprawde wielki
wymiary sa podane
jakby ktoś był zainteresowany, to chętnie sprzedam
za dużo mi miejsca zajmuje
Dostałam transporter od znajomego, ale jest stary i okropny, więc zdecydowałam kupić nowy jeszcze przed odebraniem kotki. Przejrzałam sobie prawie cały temat i jestem już pewna na 100%, że kupię Pet Cabrio, zastanawia mnie jeszcze tylko kolorystyka. Wersję z pomarańczowymi drzwiczkami widziałam parę razy w tematach kotów na fotkach z odbioru. Rozważałam też różowo-szarą, czy ktoś ma jakieś zdjęcia "na żywo" tego koloru? Czy on jest raczej żywy, czy słodko pastelowy? Niby to detal, ale... ;)
Wiem, że są jeszcze fioletowe i szare, ale szary mi się nie podoba, a fioletowego nie ma w Anglii w sensownej cenie.