<lol>yamaha pisze:Dorszko, przeciez one z pewnoscia juz mocno urosly !
Szczegolnie ten "Wonder" <lol>
Mioty W i X: Perla i Raya :-)
- Beate
- Agilisowy Rezydent
Re: Mioty W i X: Perla i Raya :-)
- Dorszka
- Administrator
- Kontakt:
Oj nieprędko, wy kobiety niedobre <wsciekly>
Tobiś to oczywiście, że niegrzeczny, on i tri najbardziej ze wszystkich <diabeł> Najgorsze to jego namolne chodzenie, niczego posprzątać nie można, bo wszędzie zagląda, że może by coś pomóc. A już najlepsze sprzątanie kuwety, od razu wchodzi i kopie, że może on też coś fajnego wykopie, i co ja w ogóle zbieram, może to się do zabawy nada <mrgreen> Za tydzień wpuścimy na antresolę, i to dopiero będzie... Jeszcze tylko szafy i hamaki pozostaną poza zasięgiem.
Ja nie wiem, czy ja dobrze Tamisiowi mojemu ukochanemu robię... Ten mały pershing tylko patrzy, co by tu zmalować <lol>
Tobiś to oczywiście, że niegrzeczny, on i tri najbardziej ze wszystkich <diabeł> Najgorsze to jego namolne chodzenie, niczego posprzątać nie można, bo wszędzie zagląda, że może by coś pomóc. A już najlepsze sprzątanie kuwety, od razu wchodzi i kopie, że może on też coś fajnego wykopie, i co ja w ogóle zbieram, może to się do zabawy nada <mrgreen> Za tydzień wpuścimy na antresolę, i to dopiero będzie... Jeszcze tylko szafy i hamaki pozostaną poza zasięgiem.
Ja nie wiem, czy ja dobrze Tamisiowi mojemu ukochanemu robię... Ten mały pershing tylko patrzy, co by tu zmalować <lol>
- Mago
- Super Admin
- Kontakt:
Gato bis! <lol> <lol> <lol>
Soniu będziesz mieć cudnego kota i jeżeli są podobni jak przypuszczam, to mega miziako-przytulaka <serce>
Soniu będziesz mieć cudnego kota i jeżeli są podobni jak przypuszczam, to mega miziako-przytulaka <serce>
- Szopi
- Hodowca
- Hodowla: Mikołówka*Pl
Tamisław będzie miał darmowy aerobik, a Tobisław naukę Savoir-vivre przy statecznym Tamisławie, duet idealny <serce>Dorszka pisze: Ja nie wiem, czy ja dobrze Tamisiowi mojemu ukochanemu robię... Ten mały pershing tylko patrzy, co by tu zmalować <lol>
- Beate
- Agilisowy Rezydent
Szopi pisze:Tamisław będzie miał darmowy aerobik, a Tobisław naukę Savoir-vivre przy statecznym Tamisławie, duet idealny <serce>Dorszka pisze: Ja nie wiem, czy ja dobrze Tamisiowi mojemu ukochanemu robię... Ten mały pershing tylko patrzy, co by tu zmalować <lol>

- Danusia
- Agilisowy Rezydent
DokładnieSzopi pisze: Tamisław będzie miał darmowy aerobik, a Tobisław naukę Savoir-vivre przy statecznym Tamisławie, duet idealny <serce>

- Sonia
- Agilisowy Rezydent
I znowu tu jakieś pomówienia <diabeł> Wiadomo, że to baby są najgorsze i to wszystko dlatego, tri nie pozwala mu widocznie być grzecznym. Ale jak przyjedzie do nas to na pewno będzie grzecznym aniołkiemDorszka pisze: Tobiś to oczywiście, że niegrzeczny, on i tri najbardziej ze wszystkich <diabeł> ...

Tamiś go jeszcze nauczy, że spać się chodzi o 23.00 a wstaje się dopiero, jak się Pańcia wyśpi <lol>
Biedny Tamiś, żeby on wiedział co go czeka

- Sonia
- Agilisowy Rezydent
Gosiu mówisz, że będzie nadzieja na przytulaka? <zakochana>Mago pisze:Gato bis! <lol> <lol> <lol>

- Mago
- Super Admin
- Kontakt:
Obawiam się, że tak <lol>Sonia pisze:Gosiu mówisz, że będzie nadzieja na przytulaka? <zakochana>![]()
- Danusia
- Agilisowy Rezydent
Sonia pisze:Gosiu mówisz, że będzie nadzieja na przytulaka? <zakochana>Mago pisze:Gato bis! <lol> <lol> <lol>
Marzenko kochana to na bank