Według mnie - nie. Będzie się bardzo nosił na dłuższej sierści. Już przy krótkowłosych kotach jest spory problem.beev pisze:a ten Cats Best Eko Plus tez moze byc dla dlugowłosych? jest troche tańszy i drobniejszy, bardziej przypomina chyba piasek?
Żwirek
- AgnieszkaP
- Agilisowy Rezydent
Re: Żwirek
- Ania z Gdańska
Osobiście odradzam!!!! Roznosi się okropnie. Nature Gold jest zdecydowanie wygodniejszy zwłaszcza przy dwóch futrach.
- MoniQ
- Agilisowy Rezydent
Pierwsze dobre efekty zmiany żwirku mamy, kotki częściej się załatwiają
Poza tym Khaleesi uwielbia odwiedzać kuwetę nawet jeśli nie ma palącej potrzeby, postoi, pokopie.... Dzisiaj poszła "po nic" prosto z nadzorowania mycia naczyń, więc weszła w żwirek z mokrymi łapkami..... <diabeł>

- Betuś
Macie jakieś doświadczenia z tym żwirkiem Super Benek Corn Cat Best ?
Mam w planie wypróbować nowy żwirek, a nie znalazłam w necie zbyt wielu opini.
Obecnie używam Cats Best Eco Plus.
Mam w planie wypróbować nowy żwirek, a nie znalazłam w necie zbyt wielu opini.
Obecnie używam Cats Best Eco Plus.
- madziulam2
- Agilisowy Rezydent
Aga L. pisze:Magda, i jak testy, dalej jesteście zadowoleni z tego żwirku?madziulam2 pisze:My od dzisiaj testujemy ten żwirek - http://www.zooplus.pl/shop/koty/zwirek_ ... ean/198603 - pierwsza reakcja chłopaków "WOW, FAJNY!!!"... jest ślicznie jasny (prawie biały), grubszy niż Golden Grey, mało pyli i póki co ładnie się zbryla
nosi się niestety

-
- Agilisowy Rezydent
Czyli jednak EC najlepszy, mamy m.w jasność w tej sprawie.
- MoniQ
- Agilisowy Rezydent
Czy przy zmianie żwirku z drewnianego na EC zmieniałyście też łopatkę? Bo mam wrażenie, że Catit, ta z dużymi dziurami ma jednak to sito za duże....
- Yolla
- Agilisowy Rezydent
ja używam łopatki z LitterLocker, osobiście też bardzo polecam ten pojemnik- wynalazek :-)
- AgnieszkaP
- Agilisowy Rezydent
Tak, kupiłam tę:MoniQ pisze:Czy przy zmianie żwirku z drewnianego na EC zmieniałyście też łopatkę? Bo mam wrażenie, że Catit, ta z dużymi dziurami ma jednak to sito za duże....
http://www.zooplus.pl/shop/koty/kuwety_ ... atki/60879
świetnie się sprawdza

- yamaha
- Genius Loci
Ja nie.MoniQ pisze:Czy przy zmianie żwirku z drewnianego na EC zmieniałyście też łopatkę? Bo mam wrażenie, że Catit, ta z dużymi dziurami ma jednak to sito za duże....
Przechodzac z Nature Best Gold, czy jak mu tam bylo (te duze drewniane rureczki) na Golden Grey mam nadal te wielka lopate. <mrgreen>
Sprawdza sie idealnie <mrgreen>
(raz na sto lat jak jest wybitnie malenki "bobek", ktory za cel zyciowy przyjmie sobie przelatywanie przez wszystkie dziory w lopatce, to biore papierowy recznik i CYK lobuza reka do smieci <rotfl> <rotfl> <rotfl> Ale to naprawde raz na sto lat)