Gato Agilis Cattus*Pl
- maga
- Hodowca
- Hodowla: KRABRIKA*Pl
- Kontakt:
- Kamiko
- Hodowca
- Hodowla: Mazuria*PL
- Kontakt:
- bajewka
- Hodowca
- Hodowla: Bajbri*Pl
- Kontakt:
- Mago
- Super Admin
- Kontakt:
Soniu, te zdjęcia były robione przy:Sonia pisze:Mago powiedz mi proszę, jaki czas naświetlania ustawiasz
F: 2.2, ISO 200, czas różny: 1/500s, 1/640s, 1/800s
Ponieważ bardzo zmieniało mi się światło przeszłam z trybu manualnego na priorytet przysłony :-)
A w ogóle, to muszę dodać, że sama piórkiem przed Gatonem machałam i jednocześnie robiłam zdjęcia <mrgreen> cud, że ostre wyszły <lol>
Cieszę się bardzo, że się Wam podobają :-) ale to wszystko zasługa genialnego modela
- Dracanka
- Sonia
- Agilisowy Rezydent
Dzięki Mago za podpowiedź. Wydaje mi się, że u Ciebie w domu musi być chyba dużo jaśniej, niż u mnie, bo z takim krótkim czasem to u mnie ciemności wychodzą, muszę ISO na 1000 albo i więcej dawać, żeby było jasno, a wtedy niestety widać szumy trochę. Chyba ten mój obiektyw nie radzi sobie w moich warunkach.Mago pisze:Soniu, te zdjęcia były robione przy:Sonia pisze:Mago powiedz mi proszę, jaki czas naświetlania ustawiasz
F: 2.2, ISO 200, czas różny: 1/500s, 1/640s, 1/800s
Ponieważ bardzo zmieniało mi się światło przeszłam z trybu manualnego na priorytet przysłony :-)
A w ogóle, to muszę dodać, że sama piórkiem przed Gatonem machałam i jednocześnie robiłam zdjęcia <mrgreen> cud, że ostre wyszły <lol>
Cieszę się bardzo, że się Wam podobają :-) ale to wszystko zasługa genialnego modela
Pięknie Ci ten Gaton wyszedł i to bez asysty piórkowego, to już w ogóle gratulujacje Ci się należą za takie udane fotki <klaszcze>
- Vanicca
Super Gato!
Można by go przerysować i przedstawiać jego perypetie w krótkich animacjach <mrgreen> . Myślę, że zrobiłby niemałą konkurencję bryśkowi Siona <mrgreen> .
Gosiu bardzo się cieszę, że mogłyśmy się w końcu spotkać i pogadać, bardzo mi było miło
. Bardzo Ci dziękuję za obfocenie moich dzieci
i niecierpliwie czekam na efekty Twojego fotograficznego rzemiosła
<mrgreen>
Można by go przerysować i przedstawiać jego perypetie w krótkich animacjach <mrgreen> . Myślę, że zrobiłby niemałą konkurencję bryśkowi Siona <mrgreen> .
Gosiu bardzo się cieszę, że mogłyśmy się w końcu spotkać i pogadać, bardzo mi było miło
- Gosia i Ira
- Hodowca
- Kontakt: