Byczki dwa Tami & Tobi i na zawsze z nami Brysia*

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Bartolka

Post autor: Bartolka »

Tak jak Mimbla ma rockandrollowe koty z takimi też imionami, tak Brysia i Tami są jak gwiazdy Metropolitan Opera <lol> Brysia Primadonna Sopran i Tami Tenor <lol> Normalnie Tami na tej fotce wygląda jakby przeponę ćwiczył. Piękne gwiazdy <serce> <serce>
Awatar użytkownika
Aga12

Post autor: Aga12 »

Sesja jesienna-zjawiskowa.Koty cudne i właścicielka fotograficznie utalentowana! :ok:
A swoją drogą jak doczytałam o dokoceniu,to pomyślałam,jak Anka i uparcie tego marchewka na fotkach szukałam.Już się cieszyłam,że Brysia i Tami,będą mieli nowego kumpla,a Sonia,słodkiego,małego kociaczka,kolejnego do kochania.A tu.....pluszowy Garfield <rotfl>
Awatar użytkownika
Sonia
Agilisowy Rezydent

Post autor: Sonia »

Aga12 pisze:Już się cieszyłam,że Brysia i Tami,będą mieli nowego kumpla,a Sonia,słodkiego,małego kociaczka,kolejnego do kochania.A tu.....pluszowy Garfield <rotfl>
Niestety tylko na takie dokocenie mogłam sobie pozwolić :-(
Na inne nie mam szans :-/
Awatar użytkownika
Hann

Post autor: Hann »

Ależ okrąglutkie kotuchy! Cudne są! Uwielbiam bikolorki, zwłaszcza z tak cudnie różowym noskiem, zwłaszcza tak okrąglutkie :-) Brysia ma cudne czółko i oczka do zapatrzania się w nie stworzone <zakochana>
Awatar użytkownika
Angee

Post autor: Angee »

Soniu! Twoje koteczki są przeurocze :-)
Prześliczne zdjęcia poumieszczałaś na forum. Mogę je tak oglądać i oglądać .... Cudo <zakochana>
Pozdrawiam
Awatar użytkownika
Dracanka

Post autor: Dracanka »

Bartolka pisze:Tak jak Mimbla ma rockandrollowe koty z takimi też imionami, tak Brysia i Tami są jak gwiazdy Metropolitan Opera <lol> Brysia Primadonna Sopran i Tami Tenor <lol> Normalnie Tami na tej fotce wygląda jakby przeponę ćwiczył. Piękne gwiazdy <serce> <serce>
Trafne <lol>
Już wieczorem to przeczytałam, uśmiałam się do rozpuku, no i muszę to skomentować...
Coś w tym jest, Soniowa banda jest taka przedostojna <zakochana>
Aż strach pomyśleć, co myślicie o moich kotach <shock> Pomijając "dziewczynskiego" :-x <lol>
beniagor
Hodowca

Post autor: beniagor »

Soniu mega fajne koty i foty, zresztą jak zawsze <zakochana> <zakochana> <zakochana>
mały królik

Post autor: mały królik »

ależ Tami ma wielką główkę na zdjęciu z misiem <mrgreen> a spuchnięta Brysia też niczego sobie :-D
Awatar użytkownika
animru

Post autor: animru »

gdzie zdjęcia jakieś nowe? <mrgreen> Tami ładnie dalej puchnie? <lol>
Awatar użytkownika
Agnieszka7714

Post autor: Agnieszka7714 »

Coś nam Sonia ucichła. Pokaż kota <mrgreen> i drugiego też <mrgreen>
ODPOWIEDZ