Byczki dwa Tami & Tobi i na zawsze z nami Brysia*
- Bartolka
- Aga12
Sesja jesienna-zjawiskowa.Koty cudne i właścicielka fotograficznie utalentowana!
A swoją drogą jak doczytałam o dokoceniu,to pomyślałam,jak Anka i uparcie tego marchewka na fotkach szukałam.Już się cieszyłam,że Brysia i Tami,będą mieli nowego kumpla,a Sonia,słodkiego,małego kociaczka,kolejnego do kochania.A tu.....pluszowy Garfield <rotfl>
A swoją drogą jak doczytałam o dokoceniu,to pomyślałam,jak Anka i uparcie tego marchewka na fotkach szukałam.Już się cieszyłam,że Brysia i Tami,będą mieli nowego kumpla,a Sonia,słodkiego,małego kociaczka,kolejnego do kochania.A tu.....pluszowy Garfield <rotfl>
- Sonia
- Agilisowy Rezydent
- Dracanka
Trafne <lol>Bartolka pisze:Tak jak Mimbla ma rockandrollowe koty z takimi też imionami, tak Brysia i Tami są jak gwiazdy Metropolitan Opera <lol> Brysia Primadonna Sopran i Tami Tenor <lol> Normalnie Tami na tej fotce wygląda jakby przeponę ćwiczył. Piękne gwiazdy <serce> <serce>
Już wieczorem to przeczytałam, uśmiałam się do rozpuku, no i muszę to skomentować...
Coś w tym jest, Soniowa banda jest taka przedostojna <zakochana>
Aż strach pomyśleć, co myślicie o moich kotach <shock> Pomijając "dziewczynskiego"
-
mały królik
- Agnieszka7714