Sonia pisze:Mnie to już brak słów po prostu <serce> <serce>![]()
![]()
Baaardzo brysiowe masz dziewczynki <zakochana> <zakochana>
Holly & Bibi Nagada*PL i Lulu Agilis Cattus*PL
- Sonia
- Agilisowy Rezydent
Słodkie dziewczynki. Polowanko bardzo udane, przynajmniej Twoje z aparatem, bo koteczkom to chyba nie bardzo łup zasmakował <mrgreen>
Mój Tami to sobie skosztował taką biedronę, ale tylko ją wymlaskał i wypluł, zdecydowanie mu nie smakowała. A biedronka sobie poszła dalej nic jej się nie stało <lol>
Mój Tami to sobie skosztował taką biedronę, ale tylko ją wymlaskał i wypluł, zdecydowanie mu nie smakowała. A biedronka sobie poszła dalej nic jej się nie stało <lol>
- Agnieszka7714
- Bartolka
Dziękuję za ciepłe słowa :-)Agnieszka7714 pisze:Świetne ujęcia. Twoje zdjęcia fantastycznie oddają klimat kociej miłości. One wszędzie razem i zawsze tak bliziutko. Jak swoje cienie.
Agnieszka7714 Cieniem ich to raczej jestem ja, jak z aparatem za nimi podążam <lol> One zbyt cząsto nie są tak blisko siebie. Bibi jest przylepa, ale Holly trzyma dystans, chyba że się zapomni jak zobaczy muchę <lol> albo jak obie zabawiam :-)
- Gosia i Ira
- Hodowca
- Kontakt:
- Sonia
- Agilisowy Rezydent
Jak zwykle przepiękne zdjęcia cudnych dziewczynek <zakochana>
Obie są super brysiowe, a Bibi to tak dogoniła siostrę, że chyba ostatecznie to ją przerośnie (tak mi się wydaje).
Bartolko masz w domu takie fajne kolory i światło, że zawsze na fotkach wychodzą takie super pastelowe kolorki. A u mnie to teraz w ogóle kiepsko, światło beznadziejne
Obie są super brysiowe, a Bibi to tak dogoniła siostrę, że chyba ostatecznie to ją przerośnie (tak mi się wydaje).
Bartolko masz w domu takie fajne kolory i światło, że zawsze na fotkach wychodzą takie super pastelowe kolorki. A u mnie to teraz w ogóle kiepsko, światło beznadziejne