Miot M - Ino i Fado

Zablokowany
Awatar użytkownika
Joanna P.

Post autor: Joanna P. »

Mago pisze:Kocham ten filmik <lol>
Na te miaukolenia dzieciaków Gato przylatuje do biurka <lol>
U mnie tak samo - Mumolek wczoraj dokładnie sprawdził mój komputer z każdej strony <mrgreen>
Awatar użytkownika
Sonia
Agilisowy Rezydent

Post autor: Sonia »

Joanna P. pisze:
Mago pisze:Kocham ten filmik <lol>
Na te miaukolenia dzieciaków Gato przylatuje do biurka <lol>
U mnie tak samo - Mumolek wczoraj dokładnie sprawdził mój komputer z każdej strony <mrgreen>
A moje brytole to jakieś dziwolągi, w ogóle ich te dźwięki nie ruszyły :-D
Awatar użytkownika
Matyldonka
Agilisowy Rezydent

Post autor: Matyldonka »

Toz to prawdziwy raj <zakochana> Ten chór miauczących kotków jest jak balsam dla mojej duszy <mrgreen>
Awatar użytkownika
Montegri
Hodowca
Kontakt:

Post autor: Montegri »

Jestem właśnie po obejrzeniu filmiku z karmieniem stada :) chwilę po tym kiedy się rozpoczął i usłyszałam te przedobiadowe miauki nasz sześciopak w komplecie siedział mi już na laptopie, a wszystkie maluchy ciekawie zaglądały skąd dochodzą te super dźwięki. No oczywiście włączyły mi przy tym różne klawisze z ciekawymi funkcjami, o których istnieniu nie miałam pojęcia ..... ale to szczegół :)
Dorota to stado kociastych naprawdę robi wrażenie, a kudłaczki są po prostu cuuudowne. Pozdrawiam :kotek:
Awatar użytkownika
mimbla
Kontakt:

Post autor: mimbla »

Inwazja Obcych z kosmosu! <lol> Ja się tam boję jechać, włożę rękę do kojca, a one ją jak piranie... <rotfl>
Marina

Post autor: Marina »

Super filmik <tańczy> Widok niesamowity jak szybko te brzdące zrywają się na łaputki <shock>
No i odgłosy - tyle miaukotu to ja jeszcze nigdy w życiu nie słyszałam - moja kicia tylko od czasu do czasu łaskawie da głos i to najczęściej w nocy <lol> A jak miaukot przeszedł w ciamkanie to już nie wytrzymałam, pycho śmiało mi się od ucha do ucha <rotfl>

Dorszko, pracy przy maluszkach macie dużo, ale myślę, że takie chwile wynagradzają Wam wszystkie trudy.
Awatar użytkownika
Coffifi
Agilisowy Rezydent

Post autor: Coffifi »

<shock> <shock> <shock>
Jaki piskkkk ofutrzonych mięsożerców.
Nieźle masz z tą gromadką Dorszko!
Awatar użytkownika
Ella

Post autor: Ella »

Ja też jestem zachwycona pluszową gromadką <pokłon> . Zwłaszcza, że dwie z tych kulek to Loluś i Boluś (Maximus), którzy zamieszkają ze mną <klaszcze> <klaszcze> <klaszcze>
Awatar użytkownika
mila25
Hodowca

Post autor: mila25 »

Ella super wieści <klaszcze>
Awatar użytkownika
Sonia
Agilisowy Rezydent

Post autor: Sonia »

Ella pisze:Ja też jestem zachwycona pluszową gromadką <pokłon> . Zwłaszcza, że dwie z tych kulek to Loluś i Boluś (Maximus), którzy zamieszkają ze mną <klaszcze> <klaszcze> <klaszcze>
Pozazdrościć takiego cudnego dueciku. Fajnie, że następne Dorszkowe dziecinki zostaną na forum i będziemy je mogli podziwiać :-D
Zablokowany