Ozzy i Iggy
- mimbla
- Kontakt:
- mimbla
- Kontakt:
Od godziny obrabiam, pewnie jutro skończę, bo dzisiaj jeszcze napięty termin mam, Drugą Rudą odwiedzić z cypryjskim winem muszę zaraz, a jutro znowu w drogę, tym razem na Dolny Śląsk. Ale mam trochę cypryjskich kotów do wklejenia <diabeł>Renia pisze:A gdzie są jakieś foty poglądowe z wyjazdu? Nie masz czasu?
- manita
- Agilisowy Rezydent
- Kontakt:
- Gosia i Ira
- Hodowca
- Kontakt:
- mimbla
- Kontakt:
Wszystkie? <strach>
Właśnie zobaczyłam, że dobijamy do dwusetki, a ja żadnych nowych zdjęć Wam nie wkleję do niedzieli <oops>
Mam nadzieję, że jak wrócę to dadzą się pchlarze obfocić, że nie spędzę całego dnia na tuleniu Iggiego. On strasznie przeżył ostatni tydzień bez nas, z kolan mi nie schodził, łapką po twarzy dotykał czy jeszcze jestem. Jak wczoraj znowu walizy pakowaliśmy to koty znowu wlazły pod kanapę
No ale trzeba rodzinę odwiedzić raz na pół roku, choćby na 2 dni
Terroryści!
Właśnie zobaczyłam, że dobijamy do dwusetki, a ja żadnych nowych zdjęć Wam nie wkleję do niedzieli <oops>
Mam nadzieję, że jak wrócę to dadzą się pchlarze obfocić, że nie spędzę całego dnia na tuleniu Iggiego. On strasznie przeżył ostatni tydzień bez nas, z kolan mi nie schodził, łapką po twarzy dotykał czy jeszcze jestem. Jak wczoraj znowu walizy pakowaliśmy to koty znowu wlazły pod kanapę
- Gosia i Ira
- Hodowca
- Kontakt: