Lucek, Leoś i Jadwinia

Zapraszam do prezentacji Waszych kotów, wszelakiej maści, rasy i pochodzenia :)
Zablokowany
Awatar użytkownika
Hann

Post autor: Hann »

Ha! Aparat wrócił :) Całam szczęśliwa <klaszcze> Teraz oczywiście czekam niecierpliwie na weekend, chociaż po tym jak sobie wczoraj obejrzałam zdjęcia Mago... No przecież rączki mi opadły, w połowie nawet tak boskich zdjęć nie mam szans zrobić i mina będzie taka: :foto:

Póki co, zdjęcia po ciemaku zrobione, więc od razu jestem usprawiedliwiona, jakość jakie i światło ;-) dynia i strażnik dyni:

Obrazek
Obrazek
Awatar użytkownika
manita
Agilisowy Rezydent
Kontakt:

Post autor: manita »

Cudnie <ok>
Awatar użytkownika
Sonia
Agilisowy Rezydent

Post autor: Sonia »

O jaka fajna dynia, a i strażnik dyniowy śliczny :kotek:
Awatar użytkownika
animru

Post autor: animru »

Przecież tu nie chodzi o konkurs fotograficzny <lol> Nie każdy ma rewelacyny sprzęt i zdolności Mago (chociaż pewnie każdy chciałby ;-)) ) wystarczy zamieszczać takie, żeby było kota widać <lol> i żeby zdjęcie obrazowało nam wieści z frontu <lol> Dynia cudo, koty cudo!
Awatar użytkownika
Hann

Oj chciałby, chciałby... :) Ale masz rację, teraz mój cel musi się ograniczyć do "żeby było kota widać" <lol>
Awatar użytkownika
animru

Post autor: animru »

Hann pisze:Oj chciałby, chciałby... :) Ale masz rację, teraz mój cel musi się ograniczyć do "żeby było kota widać" <lol>
Absolutnie nie to chciałam powiedzieć, Twoje zdjęcia są bardzo fajne, nie wiem czy nie jedne z lepszych tutaj <lol> chodzi tylko o to, żeby się nie martwić, jak coś nie wyjdzie, bo my lubimy wszystkie zdjęcia, nie tylko takie idealne jak do katalogu :radocha:

Czasem kot coś śmiesznego robi np wieczorem, kiedy trudno jest zrobić ładne zdjęcie, wyjdzie ciemne, ale to co się na nim dzieje, może być super <lol>
Awatar użytkownika
Kamiko
Hodowca
Hodowla: Mazuria*PL
Kontakt:

Post autor: Kamiko »

Czy przypadkiem nie było do historii o dyni ciągu dalszego ,
bo on ma coś za niewinną minkę za którą kryją się zazwyczaj plany haniebne :-D
Awatar użytkownika
tymabri
Hodowca
Hodowla: Tymabri*PL
Kontakt:

Post autor: tymabri »

świetny pomysl na dynie :) i bardzo nastrojowe foteczki ;-))
Awatar użytkownika
Hann

Animru, się nic a nic nie poczułam dotknięta, poważnie. Uważam, że moje zdjęcia to, przy dziełach Mago, fotki co najwyżej, ot takie tam zdjęcie jest i tyle :) I cóż... jestem dumna, bo wiem że wyżej nie podskoczę ;-)

Manito, Soniu, Tymabri, cieszę się że Wam się moja dynia podoba, bo zostałam przez moje starsze dziecko oprostestowana, bo dlaczego znowu mamy jakąś dziwaczną dynię zamiast takiej zwyczajnej z oczami w trójkącik. I weź tu dziecku dogódź (matko, tak to się pisze <?>) ;-) Chciałam dobrze, "narżnęłam się", a ona chce w trójkącik ;-)

Kamiko, oczywiście że był ciąg dalszy :) Jak Ty dobrze znasz "swoje" dziecko ;-)) Było włażenie na dynię nawet, ale cóż... rzuciałam aparat i pobiegłam ratować pierdołkę, bo dynia zaczęła się chwiać i bałam się, że się Leosiek spali z futrem swoim całym, albo nosek swój sparzy nie daj boże :kotek:
Awatar użytkownika
Bartolka

Post autor: Bartolka »

Dynia jest super! Teraz jak sprzęt pod ręką to tylko fotki strzelać :-) A obiekty masz piękne <zakochana>
Zablokowany