Miot G - Arabica i GIC Creme Bellucci vom Wernerwald*D
- Dorszka
- Administrator
- Kontakt:
Czas na księżniczkę, czyli Grace. Czy ktoś pamięta jeszcze Grace Kelly, księżną Monako? Ten kudłacz na pewno zasługuje na swoje imię, elegancka i dystyngowana nawet w zabawie, zresztą ona średnio się udzielała, jakby takie przyziemne zajęcia były poniżej jej godności <lol>
A ja chciałam, żeby nazywała się Gilda <diabeł>
A ja chciałam, żeby nazywała się Gilda <diabeł>
- Mago
- Super Admin
- Kontakt:
- Kamiko
- Hodowca
- Hodowla: Mazuria*PL
- Kontakt:
-
- Hodowca
- Kontakt:
- Dorszka
- Administrator
- Kontakt:
Grace to taka mgiełka delikatna, to prawda Mak nadzieję, że jej futerko nie będzie sprawiało zbyt wiele kłopotu, jest takie zupełnie persowe, Grappa ma troszkę inny włos. Trudno mi powiedzieć, który w przyszłości będzie łatwiejszy w pielęgnacji - na razie obie panny lubią czesanie.
Jedzenie - o, w tym Grace nie ma sobie równych. Na pewno trzeba ją będzie w przyszłości pilnować, bo potrafi zjeść ilości niewyobrażalne. W tym zupełnie nie przypomina damy, która według przepisu z "Przeminęło z wiatrem" powinna jeść tyle, co wróbelek
Jej też najdłużej "pocą się" oczka przy jedzeniu, i wymagają stale ciągłej uwagi, żeby były czyste. Grappa już prawie nie łzawi, krótkowłose kociaki wcale, jedna Grace łezki roni nad miseczkami...
Jedzenie - o, w tym Grace nie ma sobie równych. Na pewno trzeba ją będzie w przyszłości pilnować, bo potrafi zjeść ilości niewyobrażalne. W tym zupełnie nie przypomina damy, która według przepisu z "Przeminęło z wiatrem" powinna jeść tyle, co wróbelek
Jej też najdłużej "pocą się" oczka przy jedzeniu, i wymagają stale ciągłej uwagi, żeby były czyste. Grappa już prawie nie łzawi, krótkowłose kociaki wcale, jedna Grace łezki roni nad miseczkami...
- Mago
- Super Admin
- Kontakt: