Holly & Bibi Nagada*PL i Lulu Agilis Cattus*PL

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Bartolka

Post autor: Bartolka »

Sisters baryłki odmienne mają upodobania temperatury powietrza - coraz chłodniejsze dni nie groźne są dla Holinka, czego dowodem jest jej błagalny wzrok pod drzwiami balkonu <lol> Bibi zdecydowanie ciepłolubna, grzeje dupcię przy grzejniku, potęgując przez to sypanie swojego okazałego futra <lol>

Dziś zabłąkana, całkiem dorodna mucha była dla dziewczynek niemałą atrakcją - niestety obiekt nieosiągalny, bo za szybą. Paradowała bezczelnie przed ich nosami przez dobre 15 minut <lol> i... odleciała :-( Rozczarowane bidulki pocieszyłam ulubionym kabanoskiem <mrgreen>
Odwdzięczyły mi się pulpeciki wdzięcznym pozowaniem <zakochana>

Polowanie przez szybę...
Obrazek

Obrazek

I portretowo :-)

Holly
Obrazek

Bibi
Obrazek
Awatar użytkownika
Małgorzata

Post autor: Małgorzata »

Przepięknie pozują panny <serce> Bono też by cały dzień spędzał na balkonie najchętniej <mrgreen>
Awatar użytkownika
Joanna P.

Post autor: Joanna P. »

Monika, pięknie potrafisz sportretować swoje futerka :-) A zdjęcia z polowania - super!
Awatar użytkownika
Ada

Post autor: Ada »

- przepiękne masz koteczki o najpiękniejszym uśmiechy....caraz bardziej się utwierdzam w przekonaniu, że Brysie jednak maja w sobie prawdziwą magię.....
- Holly mnie zauroczyła, i ten jej hipnotyczny wzrok.... <shock> <shock> <shock>

- proszę przekazać obu koteczkom gorące głaski <serce>
Awatar użytkownika
Tasiemka

Post autor: Tasiemka »

Fantastyczne fotki. Panienki PIĘKNE <serce> <serce> !!! Ale Holly mnie rozkłada na łopatki. Zawsze jak na nią patrzę mam wrażenie jakby na jej futerku odbijało się zachodzące słońce <serce> <serce>
Awatar użytkownika
Angee

Post autor: Angee »

Ludzie czasem mają "window shopping", to koty też mogą mieć "window hunting" <lol>
Dziewczyny jak zwykle zjawiskowe <zakochana>
Awatar użytkownika
maga
Hodowca
Hodowla: KRABRIKA*Pl
Kontakt:

Post autor: maga »

Bartolko droga, a ja znowu sie nie popisze bo one sa wspaniałe <zakochana> . Uwielbiam klimat Twoich zdjęć i niejednokrotnie wracam do tego wątku by przypomnieć sobie jak sie przytulają i zobaczyc ten nosek z ciapką. Niezmiennie zostanę wierna fankom Twoich kotów i wspaniałych ujęc Twojego oka <pokłon>
Awatar użytkownika
Hann

Post autor: Hann »

Ale masz przepiękne koty :mdleje: A jakie zdjęcia! Lustrzanka? Ja chcę spowrotem moją lustrzankę ;-(
Wpatruję się w te Twoje cuda i wpatruję i już wiem po czym je odróżnić! Po nosku! <klaszcze> Kolor futerka Twoich dziewczyn mnie po prostu zauroczył...
Awatar użytkownika
Bartolka

Post autor: Bartolka »

Dziewczyny :-) Bardzo Wam Wszystkim dziękuję za tak ciepłe słowa :roza: Bardzo mi miło <oops>
Awatar użytkownika
Agnieszka7714

Post autor: Agnieszka7714 »

Ja spóźniona i na samym końcu, ale również podziwiam panny. Dech mi zapiera jak patrze na ich futerka. Mam wrażenie że Holly jest bardziej puchata na pysiu. A może to juz zimowe futro.
ODPOWIEDZ