Dzika Luna i Dafi
- BRI van Doro
- Hodowca
- Hodowla: Cats van Doro*PL
- Kontakt:
- Gosia i Ira
- Hodowca
- Kontakt:
-
Trudno cokolwiek doradzać... każdy kot ma w sobie to coś :-) Nie da się jednak ukryć, że brytki mają o wiele bardziej umiarkowany charakter, niż dachówki i podejrzewam, że mąż szybciej przekonałby się do spokojnej, puchatej kulki. Ja także miałam dachowca w małym mieszkaniu i pamiętam, że roznosił cały dom, nie dało się go uciszyć aż do około 3 roku życia...biegał, wspinał się i dodatkowo miał napady agresji, co kończyło się nie jednym pogryzieniem, a mimo to był to mój ukochany kot. Jeżeli Twój mąż nie lubi kotów, a jednak zgodził się na pobyt malucha w Was to już dużo. Nie wymagałabym od niego, że od razu się w zwierzaku zakocha, bo podejrzewam, że zajmie mu to trochę więcej czasu :-)
- Kamiko
- Hodowca
- Hodowla: Mazuria*PL
- Kontakt:
- tuska
- Hodowca
- Hodowla: BesiCatBri*PL
- Kontakt:
-
Ja nie wiem co te kociuchy mają w sobie ale zmieniają dom i domowników na swoją korzyść, są takie samowystarczalne i choć niszczą wszystko na swojej drodze- bynajmniej moja Lunka, to wystarczy, że w nocy położy się i poterkocze i wszystko się wybacza, a mój mąż stwierdził, że nie ma lepszego zwierzaka od kota, więc nie jest źle <zakochana>