Lucek, Leoś i Jadwinia

Zapraszam do prezentacji Waszych kotów, wszelakiej maści, rasy i pochodzenia :)
Zablokowany
Awatar użytkownika
Kamiko
Hodowca
Hodowla: Mazuria*PL
Kontakt:

Post autor: Kamiko »

Dobrze że babcia nie widziała mojej Sary 6,1 kg. <roll> <lol>
Awatar użytkownika
Dracanka

Post autor: Dracanka »

Hann pisze:ustaliłyśmy z Dracanką, że ważą z Lulu tyle samo, więc wszystko zgodnie z planem :)
Hann , Twój przepiękniak na pewno waży więcej, w końcu to chłop :-)
I jaki BYK :-D
Awatar użytkownika
Hann

Post autor: Hann »

Leosiek wieczorny, trochę jak widać nieobecny, bo na pewno cały myślami z Lulu :) Spokojnej nocy Lulaczku, jutro będzie lepiej :kotek:

Obrazek
Awatar użytkownika
Dracanka

Oooo , Braciszku :kwiatek:
Awatar użytkownika
Hann

Kochane, rzecz niebywała się stała :) Lucjan dał się sfotografować! 2 razy! Jestem w szoku... Nie wiem czym zasłużyłam ;-) Zwykle na sam widok aparatu dostojnym krokiem, broń boże w pośpiechu, pośpiech przecież mu nie przystoi ;-) ale zdecydowanie opuszcza pokój. Moje kochane kocisko pod spodem.

Obrazek
Obrazek
Awatar użytkownika
animru

Post autor: animru »

co do uwag o wadze kociej by babcia Tola - kot Teodor szybko uzmysłowiłby babci, że przystojniak Leo nic zrzucać nie musi... <lol> wystarczyłoby jedno spojrzenie na teodora <lol>

Fajnie, że Lucek dał się obfocić, pokaż mu, że jest na forum, może wtedy się przekoana do częstszego pozowania - perspektywa bycia gwiazdą jest ekstra przecież <lol>
:-)
A Lucek ile wazy, bo widzę, że on raczej w tej samej kategorii wagowej co mój Bazyl <roll>
Awatar użytkownika
Hann

Lucek skromne 6,5 kg, nie wiem czy to dużo czy mało, wg mnie wygląda w sam raz :) Poprzedni weterynarz mi mówił, że to zdecydowanie niedobrze, że źle na serducho i że trzeba karmę szpecjalną... Kupiłam nawet, cóż, kiedy szpecjalnej nie chciał. Przecież nie będę go unieszczęśliwiać :) Ja też lubię jedzonko bardzo i nie cierpię sobie odmawiać, zwłaszcza tych zakazanych najbardziej, więc go rozumiem jak nikt chyba ;-)

Poza tym potem zmieniliśmy weterynarza na takiego, którego doradziła nam Kasia, więc na pewno jest najlepszy :) I on z kolei powiedział, że waga to rzecz drugorzędna, liczy się zdrowie kota, a to trzeba zbadać przywożąc próbki moczu obu moich kastratów. Jeśli odkłada się kamień muszą jeść specjalną karmę, jeśli nie, mogą wcinać co lubią. Na razie jedzą co lubią, bo ja za nic nie wiem jak do tych próbek moczu podejść <lol>

Leosiek rośnie jakoś tak bardziej wszerz niż wzwyż i tak na moje oko będzie od Lucka cięższy. Babcia się załamie ;-))
Awatar użytkownika
Dracanka

Widac bardzo, że niebieski ma wywalone na fotografowanie, ten foch na pysku - mistrzostwo <lol>
Awatar użytkownika
donka

Post autor: donka »

Lucek niby dał sobie fotki strzelić, ale żeby był z tego powodu szczęśliwy, to bym już nie powiedziała <lol>
Super Chłopaki :kotek: :kotek:
Awatar użytkownika
animru

Post autor: animru »

To może zdjęcia przekłamują, albo chłopak jest wysoki i długi, bo na te 6,5 kg na tych zdjęciach nie wygląda raczej. Łapy ma cieniutkie jak mój Bazylek <mrgreen> Ale być może to kwestia zdjęcia, bo to też różnie się uchwyci.

Moje koty takie różne są... niby ta sama rasa, a jeden 6 kg w wieku 11 miesięcy waży, a drugi 4 miesiące starszy i 4,5 kg <shock> i wizualnie zupełnie różni...

Faktycznie Lucjan nadąsany! <ok> Widać, że pan na włościach i na żadne ingerencje nie pozwoli <lol>
Zablokowany