tak Soniu kto by powiedział ... kruszyna malutka moja <serce> do cyca ostatniego go dostawili , wszystkie Pannice już pojadły o on dopiero dopuszczony został.....ciekawa jestem czy miał co ssać jeszcze ...... <mrgreen>Sonia pisze:Kiedy to było, Guruś taka malutka pchełka <lol>
Guru Agilis Cattus*PL
- Dorota
- Agilisowy Rezydent
- madziulam2
- Agilisowy Rezydent
On po prostu był dżentelmenem od dzieckaDorota pisze:tak Soniu kto by powiedział ... kruszyna malutka moja <serce> do cyca ostatniego go dostawili , wszystkie Pannice już pojadły o on dopiero dopuszczony został.....ciekawa jestem czy miał co ssać jeszcze ...... <mrgreen>Sonia pisze:Kiedy to było, Guruś taka malutka pchełka <lol>
- Dorota
- Agilisowy Rezydent
- Sonia
- Agilisowy Rezydent
Hehehe za to teraz te wszystkie dziecięce krzywdy ma wynagrodzone z nawiązką, bo takiej obsługi jak ma u Ciebie Dorotko to chyba żaden kiciuś na forum nie maDorota pisze:Guruś po prostu był pokrzywdzony od oseska <diabeł> , do wszystkiego na końcu..... a potem nie dziwota, że czasu zabrakło dla chłpczyka na naukę jedzeniamadziulam2 pisze:On po prostu był dżentelmenem od dziecka<lol>
- Dorota
- Agilisowy Rezydent
nie będzie Gato tylko Guru mimbla
Gosia chyba bardzo zapracowana bo strasznie nam chłopczyka zaniedbała ....
A tak na poważnie to chciałam Wam pokazać nabytek z Poznania , który Gurionowi w głowie poprzewracał ....
Od dwóch dnie nie rozstaje się z wędką i rzemykami. Nie wiem czym to nasączone jest ale Guru małpiego rozumu dostał. Ciąga zabawkę za sobą , wydziera się na mnie gdy nie wykazuję zainteresowania. A kiedy się już bawimy to pireuty w różne strony w powietrzu wyczynia.

Gosia chyba bardzo zapracowana bo strasznie nam chłopczyka zaniedbała ....
A tak na poważnie to chciałam Wam pokazać nabytek z Poznania , który Gurionowi w głowie poprzewracał ....
Od dwóch dnie nie rozstaje się z wędką i rzemykami. Nie wiem czym to nasączone jest ale Guru małpiego rozumu dostał. Ciąga zabawkę za sobą , wydziera się na mnie gdy nie wykazuję zainteresowania. A kiedy się już bawimy to pireuty w różne strony w powietrzu wyczynia.

- tymabri
- Hodowca
- Hodowla: Tymabri*PL
- Kontakt: