Nunez Avanti Kotkowa Afera*PL
- maga
- Hodowca
- Hodowla: KRABRIKA*Pl
- Kontakt:
- Gosia i Ira
- Hodowca
- Kontakt:
- Zosia
- Hodowca
- Hodowla: Kotkowa Afera*PL
- Kontakt:
- Rurka87
dziękuję za miłe słowa na temat mojego bąbla.. ;)
Tak Zosiu już nie długo.. ;) odliczam dni i godziny do przyjazdu do Was..
dziękuję za kciuki, przydadzą się na pewno choć Nunka obserwuję cały czas teraz pod tym kątem - dokacania i ogólnie grzeczny jest, tylko czasami szajbunia w główce się włącza.. ale będę Alti własnym ciałem ochraniać.. ;)
Tak Zosiu już nie długo.. ;) odliczam dni i godziny do przyjazdu do Was..
dziękuję za kciuki, przydadzą się na pewno choć Nunka obserwuję cały czas teraz pod tym kątem - dokacania i ogólnie grzeczny jest, tylko czasami szajbunia w główce się włącza.. ale będę Alti własnym ciałem ochraniać.. ;)
- Rurka87
już po stresie.. <ok> Althea jest z nami od Piątku w nocy i już się kochają z Nunezem.. <zakochana> Pierwsza godzina była trudna, małe zwarcia, iskrzenie i wielkie, spuszone ogonki.. Później zwiedzanie mieszkania i zabawy mniej i bardziej ostre.. Oczywiście żeby łatwo nie było siedzenie z kociakami do 5:30 czyli noc nie przespana, ale warto było.. W Sobotę po południu Nunez troszkę przesadził z siłą w zabawie i Alti wydała z siebie błagalne miauknięcie.. (oczywiście interweniowałam).. Wtedy nastąpił przełom- Nunezowi zrobiło się głupio i żeby się zrekompensować wylizał Alti całą głowę od tego czasu nie odstępują się na krok.. <ok> <tańczy> Ulżyło mi okropnie.. i co najważniejsze Nunuś jest szczęśliwy i przestał marudzić..
Od trzech dni nie miauknął ani razu.. 
Przy okazji tego postu chciałam podziękować Zosi za zaufanie jakim nas obdarzyła, za pomoc i za czas poświęcony niedoświadczonym z brytyjczykami.. ;) Jedna z nielicznych osób, która nakręcała mnie pozytywnie do dokocenia za co bardzo, bardzo dziękuję jeszcze raz..
Oto fotki, które udało mi się na razie zrobić:

kumple
;)
Przy okazji tego postu chciałam podziękować Zosi za zaufanie jakim nas obdarzyła, za pomoc i za czas poświęcony niedoświadczonym z brytyjczykami.. ;) Jedna z nielicznych osób, która nakręcała mnie pozytywnie do dokocenia za co bardzo, bardzo dziękuję jeszcze raz..
Oto fotki, które udało mi się na razie zrobić:

kumple
- Małgorzata