Isabella

Zapraszam do prezentacji Waszych kotów, wszelakiej maści, rasy i pochodzenia :)
Zablokowany
Awatar użytkownika
PaulinaP

Post autor: PaulinaP »

[center]
Odpoczynek brysi
Obrazek
Odpoczynek domowników
Obrazek
Lenistwo kociej kulki
Obrazek
Trendy myszka urodzinowa (z filcem pod kolor kociej sierści <lol> )
Obrazek
Tygrys pościelowy
Obrazek
Czy te oczy mogą kłamać?
Obrazek
[/center]
Awatar użytkownika
Małgorzata

Post autor: Małgorzata »

Fantastyczny ziew tygrysi <mrgreen> Ale ostatnie zdjęcie... <zakochana> Jakie oczyska śliczne! <pokłon>
kotku

Post autor: kotku »

Heh no ja podobnie jak Małgosia - ziew tygrysi superzasty, ale oczy... mamma mia! piękności <zakochana> :kotek:
Awatar użytkownika
Sonia
Agilisowy Rezydent

Post autor: Sonia »

Oj tak śliczne spojrzenie, takie hipnotyzujące :kotek:
Awatar użytkownika
maga
Hodowca
Hodowla: KRABRIKA*Pl
Kontakt:

Post autor: maga »

Bardzo fajne zdjęcia zadomowionej całkowicie panny ...
Awatar użytkownika
PaulinaP

dziewczyny Izabelka mruczy w podzięce
Maga witam i gratuluje ślicznych kocich kuleczek, o których Madziula już mi doniosła ;)zadomowiona Izki ojj tak i to jeszcze jak...tresuje nas równo ta niebieska pannica ale jakie to przyjemne :->
a propo tresury kociarzy przez ich koty to wyczytałam dzisiaj w jednej z książek na które rzuciałam sięu w księgarni, że właściciele kotów cierpią na pewnego rodzaju uzależnienie, które mechanizm polega na tym, że wydaje im się, że wychowują kota a tymczase to ogonek uczy swoich państwa np. jakie jedzonko będzie jadł a jakiego nie tknie, o jakiej porze będzie jadł, że nie lubi czyszczenia uszu, że nie ma mowy o czytaniu lub innym 1 osobym zajęciu wykonywaym w obecności kota bez jego udziału albo przynajmniej bez wcześniejszego zwrócenia uwagi, że oto właśnie kot się pojawił i należy mu się już za samą obecność wygłaskanie futra....a to wszystko w przebraniu jakże skromnego <święty> ...

nio i oczywiście kupiłam, bo jakże by inaczej miałaby się zakończyć nieograniczona czasem wizyta w księgarni jak nie zakupem publikacji o brysiach. szaleństwo kocie w pełnej krasie ale jakiegoś bry..bzika wkońcu trzeba mieć, czyż nie? ;)
Awatar użytkownika
tymabri
Hodowca
Hodowla: Tymabri*PL
Kontakt:

Post autor: tymabri »

na zielonej trawce, na lozeczku... z paszcza lwa czy jako baczny obserwator - urocza modelka <mrgreen>
Awatar użytkownika
donka

Post autor: donka »

Cudne ma ocyska, ta Twoja Izunia <zakochana>
Awatar użytkownika
Danusia
Agilisowy Rezydent

Post autor: Danusia »

Oj tak oczki ma przecudne :-) takie wyraziste ja w ogóle uwielbiam duże oczy kociastych <lol>
No ,a ten wspaniały ziew dedykowałabym wszystkim wetom którzy nie mają odpowiedniego serducha dla kotów,
uważajcie <lol> he he
Awatar użytkownika
PaulinaP

hahaha a to dobre Danusiu, chociaż gdyby wet znał Izkę to wiedziałby, że ten stworek nie ma w sobie deka agresji jak chyba generalnie większość Brytków
Zablokowany