Frodo - Misiowe Marzenie, Vincent Ragella i Fricco Britabby
- Agnieszka7714
- Małgorzata
- Agnieszka7714
Muszę Ci Małgosiu powiedzieć, że Frodzio jak skończył roczek zrobił się stateczny kotek. Teraz jak ma dwa latka, to już bardzo poważny kotecek, a temu łobuzowi tylko pstro w głowie.Małgorzata pisze:Zapomnij <lol> Mój w marcu skończy 2 lata, a wciąż jakbym kocię miała w domu <mrgreen>Agnieszka7714 pisze:Jeszcze raz wszystkim bardzo dziękujemy. Miałam nadzieję, że jak ten czort skończy roczek to się chłopina ustatkuje. A tu nic.
Jeszcze raz bardzo dziękujemy. Ale hucznie obchodzi. Jutro wraca pańcio, to będzie szaleństwo <lol>
- Gosia i Ira
- Hodowca
- Kontakt:
- Agnieszka7714
O jeju, jak nasz wątek zarósł pajęczynami. Dawno u nas nie było zdjęć moich dzidzioli. A że wylazło słońce, Vincent obudził pańcię rano
, bo po co ma spać w niedzielę kiedy on już nie śpi....to złapałam sennie za aparat aby wykorzystać jasność (zdjęcia bez lampy)
oto efekty.
zamglony jeszcze Wrocław

i moje chłopaki
pobawisz się ze mną?

chyba zgłupiałeś, o tej godzinie porządne koty śpią

no to chociaż na moją pańcię mogę liczyć

coś za oknem się rusza

gdzie gdzie

ha ha kłamałem śpiochu
Chłopaki chyba wyczuwają zmiany w domu, bo zrobili się jacyś tacy tulący się. Nawet Frodo odbraził się na pańci łóżko i grzecznie grzeje nogi w nocy <mrgreen>
oto efekty.
zamglony jeszcze Wrocław

i moje chłopaki
pobawisz się ze mną?

chyba zgłupiałeś, o tej godzinie porządne koty śpią

no to chociaż na moją pańcię mogę liczyć

coś za oknem się rusza

gdzie gdzie

ha ha kłamałem śpiochu
Chłopaki chyba wyczuwają zmiany w domu, bo zrobili się jacyś tacy tulący się. Nawet Frodo odbraził się na pańci łóżko i grzecznie grzeje nogi w nocy <mrgreen>
- Gosia i Ira
- Hodowca
- Kontakt:
:
.