kotku pisze:Witaj Aniu!
Ja też do niedawna nie miałam kotka, przez 14 lat żyłam z pieskiem, miałam morskie świnki i papugi.. a w końcu przyszła pora na kociszona i powiem Ci, że jest cudownie.
Na pewno dasz sobie radę.
Mała wygląda na puchatego aniołka ale mi bardziej przypomina na zdjęciu kolor niebieski?
Pozdrawiam i czekam niecierpliwie aż weźmiesz Lunkę do domu i zrobisz jej dużo pięknych zdjęć!
Ja również miałam różne zwierzaki, kocika jeszcze nie, więc trzeba spróbować. <mrgreen> Co najwyżej będę Was prosić o pomoc i radę
A kolor.. hmm teraz to już zgłupiałam.. Nie znam się dobrze na rasach/kolorach kotów ale myślałam że to kolor liliowy. Niebieski to nie jest taki ciemniejszy szaro-niebieski?
Luna jest taka jaśniutka. No ale nie wiem hehe Tak czy siak jest śliczniutka.
Wybaczcie jak się niezbyt orientuje <oops> ale obiecuję - nadrobię !
Ania_83 pisze:
A kolor.. hmm teraz to już zgłupiałam.. Nie znam się dobrze na rasach/kolorach kotów ale myślałam że to kolor liliowy. Niebieski to nie jest taki ciemniejszy szaro-niebieski?
Luna jest taka jaśniutka. No ale nie wiem hehe Tak czy siak jest śliczniutka.
Wybaczcie jak się niezbyt orientuje <oops> ale obiecuję - nadrobię !
Nie no... tak tylko napisałam, ja też nie jestem ekspertem od brytyjskich kolorów Tak mi się tylko wydawało jak patrzyłam na zdjęcia. Kto wie, może od tego halnego dorobiłam się daltonizmu, hehe.
tymabri pisze:Witajcie na forum a ja poprosze o wieksze foty <mrgreen>
Chętnie bym dodała większe ale coś nie wiem jak Możliwe że to dlatego że ogólnie zdjęcia są małe, a jeszcze nie mam swoich <oops> Te są przesłane przez hodowcę, bo jak byłam zobaczyć malutką to tak się przejełam że zapomniałam zrobić zdjęcia..