Gato Agilis Cattus*Pl

ODPOWIEDZ
Pola
Hodowca
Kontakt:

Post autor: Pola »

Lubię róż i ten różowy nosek :) Dzielny Gato, dobrze, że tak to zniósł :) Będzie dobrze :kotek:
Awatar użytkownika
Małgorzata

Post autor: Małgorzata »

Dzielny Gatuś! :kotek: Te 2 tygodnie to sobie Mago zorganizuj tak, żeby Ci czas szybko zleciał (tańce z kotem? wspólne bieganie w tę i z powrotem? <lol>)

Róż nie jest zły, ale ja tam wolę zieleń <mrgreen> Może jakieś zdjęcie? <diabeł>
Awatar użytkownika
asiek
Agilisowy Rezydent

Post autor: asiek »

Dobre wieści! No i na taki optymizm dalej liczymy
Awatar użytkownika
BRI van Doro
Hodowca
Hodowla: Cats van Doro*PL
Kontakt:

Post autor: BRI van Doro »

Trzymam kciuki za misiaka i za dobre wieści <serce> . Śliczne zdjęcie !!!
Awatar użytkownika
Kaczucha

Post autor: Kaczucha »

Pięknie Gatusiowi w tym różu! A mówią, że chłopakom nie do twarzy w "babskich" kolorach... :-) No chyba, że w tej zieleni będzie jeszcze piękniej... <diabeł>
Awatar użytkownika
Dracanka

Post autor: Dracanka »

Gatusiu,
dobrze, że przyszłam, jak już najgorsze masz za sobą. Dzielnie sobie poradziłeś <ok>
Mam nadzieję, że te wyniki będziesz mógł kazac Mago włożyc na dno, najbardziej nieużywanej szuflady, O!
Wierzę mocno, że będzie dobrze! :kotek:

Dziękuję Cioci Reni, że Gatusiowi przekazała moje kciuki :kiss:
Awatar użytkownika
Mago
Super Admin
Kontakt:

Post autor: Mago »

Byliśmy z paszczą Gatona na kontroli.
Wycięte miejsce goi się, ale powoli. Trochę się zmartwiłam, bo wet mówił, że spodziewał się, że ciut lepiej będzie to wyglądać. Nie, żeby wyglądało źle, ale mogło by lepiej. Po powrocie do domu jeszcze do niego dzwoniłam i trochę pogadaliśmy przez telefon.
Generalnie mam przykazane nie panikować. Opcji co robimy dalej jest kilka, ale rozważanie ich na tym etapie, kiedy czekamy na wyniki nie ma sensu. To znaczy z naszym doktorem mamy to wstępnie obgadane ale Was kochani snuciem tych teorii nie będę męczyć.

Strasznie bym chciała, żeby to okazała się jakaś błahostka, po prostu pierdoła :-(

...

No to czekam na wyniki.
Awatar użytkownika
Sonia
Agilisowy Rezydent

Post autor: Sonia »

Na pewno wyniki wyjdą dobre, trzeba tylko odczekać niestety ten długi czas oczekiwania i niepewności :hug: Trzymam kciuki dalej za Gatusia, żeby mu się szybko zagoiło to co ma się zagoić <ok> :kotek:
Awatar użytkownika
mimbla
Kontakt:

Post autor: mimbla »

Mago, będzie dobrze, tylko to czekanie paskudne. Jakoś czas sobie musisz wypełnić, najlepiej robieniem nowych zdjęć ;-))
:ok:
Awatar użytkownika
Dracanka

Post autor: Dracanka »

Cóż, bo to tak jest, że sielaneczka nie może trwac długo i zawsze musi się zdarzyc coś, co podkręci stres na wysokie obroty <diabeł>
Ale ja wierzę, że to fałszywy alarm tylko :kiss:

A z tymi zdjęciami, to świetny pomysł!
Daj się porozpływac nooo....
ODPOWIEDZ