To dobrze, że tak zrobiłaś mu tą kontrolę. Mam nadzieję, że już wszystko będzie w normie i Guruś nie będzie Pańci stresował więcejDorota pisze:tak jakoś wyszłoMago pisze:A co tam słychać u Rudego Brata? Wyczytałam w innym wątku, że coś chorujemy?dałam siuśki Guru do badania o tak profilaktycznie dla spokoju ducha a wyszło zupełnie inaczej
![]()
Wiem, że Dorszka zaraz mnie nakrzyczy, że panikuję ale dla mnie to smutek i zmartwienie .
Guruś ma podyższone leukocyty dostał antybiotyk i teraz należy zrobić badanie kontrolne. Jeszcze nie umawiałam się z wetem , mam nerwa strasznego ale kontrola musi być.
Synuś zachowuje się normalnie jakby nic mu nie dolegało bryka, chrumka, bawi się i wydziera pysia jak zawsze <lol> moja mordusia ruda kochana <serce>
Guru Agilis Cattus*PL
- Sonia
- Agilisowy Rezydent
- Mago
- Super Admin
- Kontakt:
- Dorota
- Agilisowy Rezydent
Taaaaa kochanyDracanka pisze:Dorotko, jak Gurionariusz Nasz kochany?
Guruś upierdliwy jak zawsze <diabeł> Aniu nie uwierzysz ale wędka z Poznania cały czas na topie
Teraz oczekujemy na poidło i reakcję kociastych.
Nie powiem aby Hamsinka była idealna ale przynajmniej pospać mi pozwoli.
Wtedy zrobi kilka rundek po mieszkaniu i idzie spać <mrgreen>
Taki jest mój chłopczyk i pomyśleć, że na własnym mymłonie wychowany <lol> ale przecież w Kogoś się wrodził <gwiżdże>
- madziulam2
- Agilisowy Rezydent
mój Gabryś podobnie - jest nieszczęśliwy dotąd, aż Ja nie wstanę - no a za chwilkę On idzie spać - drań małyDorota pisze:bo Guruś w dni wolne od pracy wrzeszczy od 5.20 rano. I nic mu nie brakuje, najedzony , napojony , fontanna włączona i radio również. Tylko do szczęścia mu brakuje jednego <diabeł> mnie na pełnych obrotach. Z częstotoliwością co 20 minut daje GŁOS , jeżeli to nie skutkuje to siada na nocnej szafce i patrzy do momemtu kiedy oczu nie otworzę lub łaputą trąca i tak do momentu aż nie wstanę.
Wtedy zrobi kilka rundek po mieszkaniu i idzie spać
- Dorota
- Agilisowy Rezydent
- Sonia
- Agilisowy Rezydent
Hehehe a u mnie na odwrót najgorszym upierdliwcem jest Brysia. W niedzielę o 6 rano dała nam koncert na żyłkach na rolecie, potem razem zrobili głupa, a na koniec była powódź z fontanny i trzeba była pokój wycierać.
Za to chłopczyk jest u mnie najgrzeczniejszy. Śpi tak długo aż ktoś nie wstanie, no chyba że Brysia go do złego nakłoni <diabeł>
Dorotko Gurusia to chyba Tyś tak rozbestwiła, kto to widział o 5 rano wstawać, żeby kotkom jedzenie dawać
Teraz pozostało Ci tylko przywyknąć 
Za to chłopczyk jest u mnie najgrzeczniejszy. Śpi tak długo aż ktoś nie wstanie, no chyba że Brysia go do złego nakłoni <diabeł>
Dorotko Gurusia to chyba Tyś tak rozbestwiła, kto to widział o 5 rano wstawać, żeby kotkom jedzenie dawać
- Dorota
- Agilisowy Rezydent
dokładnie tak właśnie jest, on mnie już wychował <lol> dzisiaj było o trzeciej rano ale ja już przywykłam i tylko się śmieję ,że niektórzy do dzieci nie wstają a ja od kiedy mam Futra to ani jednej nocy całej nie przespałam <mrgreen> a co ciekawe , w ogóle mi to nie przeszkadza , chyba doprawdy stuknięta jestemSonia pisze:Dorotko Gurusia to chyba Tyś tak rozbestwiła, kto to widział o 5 rano wstawać, żeby kotkom jedzenie dawaćTeraz pozostało Ci tylko przywyknąć