Mowcie co chcecie, ale BLH sa wyjatkowe <zakochana> On ma takie cudnie owlosione paputki, i taka inteligencje w oczach... Sliczny chlopczyk. Szkoda, ze nie moj.
Miot K - Arabica i Fado
- Yola
- Kontakt:
- madziulam2
- Agilisowy Rezydent
- mimbla
- Kontakt:
W załączniku Mikołaj otrzymał najnowsze zdjęcia Kwinto, zachwycił się jak pięknie wyrasta [pozytyw] I stanowczo odmówił [negatyw]. Chociaż stanowczość była taka z tych mniej stanowczych... :-Pmadziulam2 pisze:wierzę, że byłaś grzeczna!!!!mimbla pisze:<zakochana> Pięknie wyrasta.
Napisałam list do Świętego Mikołaja...
Dorszko, czy Kwinto nadal przydusza? Przywieź go do nas, pierwszej nocy pozbędziemy się "Problemu" <diabeł>
- madziulam2
- Agilisowy Rezydent
trzymam kciuki - zaklinam rzeczywistość do momentu aż konkubentowi serce zmięknie (czy On widział te włochy w uszkach??? <shock> )mimbla pisze:W załączniku Mikołaj otrzymał najnowsze zdjęcia Kwinto, zachwycił się jak pięknie wyrasta [pozytyw] I stanowczo odmówił [negatyw]. Chociaż stanowczość była taka z tych mniej stanowczych... :-Pmadziulam2 pisze:wierzę, że byłaś grzeczna!!!!mimbla pisze:<zakochana> Pięknie wyrasta.
Napisałam list do Świętego Mikołaja...
Dorszko, czy Kwinto nadal przydusza? Przywieź go do nas, pierwszej nocy pozbędziemy się "Problemu" <diabeł>
-
kinus
- Hodowca
- Hodowla: Kabrirus*PL
- Kontakt:
- Dorszka
- Administrator
- Kontakt:
Karolino, Leeloo bedzie z całej trójki najlepsza. Nie największa, nie jest w tej chwili imponująca, ale wydaje mi się, że będzie najlepsza, najrówniejsza. Mam wielką nadzieję, że przeskoczy mamę, chociaż na pewno nie będzie kotką wielką. Mimo mojej ogromnej miłości do Kali, obstawiam, że Leeloo wyrośnie piękniej. I ma jeszcze, oprócz fajnych rzeczy, bonus - ma to coś, co sprawia, że się jej nie zapomni. Nie jest może tak doskonała, a jednak je przebija. Gdybym miała coś zostawiać z tej trójki, to mimo podobnego rankingu, zostałaby właśnie ona.
Jeszcze doczekam się ulepszonej Mago, co się odwlecze...
Jeszcze doczekam się ulepszonej Mago, co się odwlecze...
- Mago
- Super Admin
- Kontakt:
-
kinus
- Hodowca
- Hodowla: Kabrirus*PL
- Kontakt: