Bazyl i Teoś

Zapraszam do prezentacji Waszych kotów, wszelakiej maści, rasy i pochodzenia :)
Awatar użytkownika
BRI van Doro
Hodowca
Hodowla: Cats van Doro*PL
Kontakt:

Post autor: BRI van Doro »

Zdjęcia cudo , zaskoczona jestem tym spokojem chłopaków na wszystkich fotach . Czy one z natury już takie "leżakowce" ? <mrgreen>
Awatar użytkownika
animru

Post autor: animru »

BRI van Doro pisze:Zdjęcia cudo , zaskoczona jestem tym spokojem chłopaków na wszystkich fotach . Czy one z natury już takie "leżakowce" ? <mrgreen>
A coraz większe leżakowce się robią. Ale to nie znaczy, że nie mają młodzieńczych zrywów <lol> Tyle że te następują głownie w nocy <strach>
muszu55

Post autor: muszu55 »

animru pisze:
BRI van Doro pisze:Zdjęcia cudo , zaskoczona jestem tym spokojem chłopaków na wszystkich fotach . Czy one z natury już takie "leżakowce" ? <mrgreen>
A coraz większe leżakowce się robią. Ale to nie znaczy, że nie mają młodzieńczych zrywów <lol> Tyle że te następują głownie w nocy <strach>
co dziwne zrywy moich dziewczyn też są z reguły nocą :D chyba wiedzą, że to nasza pora snu :) <diabeł>
Awatar użytkownika
BRI van Doro
Hodowca
Hodowla: Cats van Doro*PL
Kontakt:

Post autor: BRI van Doro »

:haha: :haha: Nie wiem właśnie o co z tym chodzi , bo moja mała też potrafi prawie cały dzień przespać , a szaleć zaczyna około godz. 1.00 w nocy i najlepsza zabawa to skakanie po nas , i sprinty po naszym łóżku . Szaleństwo !!! <mrgreen>
Awatar użytkownika
Danusia
Agilisowy Rezydent

Post autor: Danusia »

Zrobiło mi się lżej na duszy <lol> ,że nie tylko Kolorek uaktywnia sie nocą :-(
Cały dzień w zasadzie śpi tylko zmienia miejsce , parapet albo półka w regale dosłownie jak susełek ,wieczorem się pomału budzi ,a nocą szaleństwa .
Ostanio własnie po nowym leku nawet głupawki nocne wróciły ,a rano córcia nie moze wstać :-D
Awatar użytkownika
Angee

Post autor: Angee »

Kocury jak zwykle śliczne <serce> Bardzo spodobało mi się nowe łóżeczko, rewelacja :ok:
Awatar użytkownika
Kamiko
Hodowca
Hodowla: Mazuria*PL
Kontakt:

Post autor: Kamiko »

Jakie chłopaki zadowolone z prezentu i wcale im się nie dziwię , pięknie im w nim :-)
Awatar użytkownika
Elwira

Post autor: Elwira »

Ojoj.... ale się słodziaczek myje <roll> .... :kotek:
Awatar użytkownika
animru

Post autor: animru »

Tak mi rób, tak mi dobrze...

Obrazek

A ja cię podgryzę <diabeł>

Obrazek

<strach>
Bożena

Post autor: Bożena »

Super legowisko <ok> a chłopaki jeszcze bardziej :kiss: Chyba maszyna pójdzie w ruch i Kacper będzie miał drugie legowisko .
Zablokowany