Wszystko o zabawkach dla kotów!

Tutaj zadajemy pytania techniczne, jak obciąć pazurki, jak podać tabletkę, jak dobrać kuwetę bądź drapak, jak i czym czesać nasze koty.
Awatar użytkownika
Dracanka

Post autor: Dracanka »

Aga12 pisze: Jak ten świat idzie do przodu.Za paręnaście lat to pewnie będę mogła do mojego Jeffa z pracy zadzwonic na komórkę,zapytać się co słychać w domku,czy się nie nudzi itd. <lol>
Umarłam, dobre dobre <lol> <lol> <lol>
e_

Post autor: e_ »

Awatar użytkownika
Małgorzata

Post autor: Małgorzata »

O filmach na DVD dla kotów słyszałam już wcześniej, ale w Polsce to trudno chyba coś takiego kupić. A co do telefonowania do kota, to jeśli wymyślą taki wynalazek, chętnie skorzystam :haha:
Awatar użytkownika
DjDario
Kontakt:

Post autor: DjDario »

Czy ktoś może wie o dostępności tej zabawki Mouse Undercover w jakimś polskim sklepie wysyłkowym? Na allegro tego nie widziałem, a w zooplus.pl też nie mają :(

Z firmy Trixie jest coś podobnego
http://allegro.pl/hit-trixie-zabawka-uc ... 78138.html

ale to nie jest chyba na baterie i działa na innej zasadzie...

Chciałem też zapytać o taką mysz na baterię http://www.kacikpupila.pl/trixie-turbin ... -7440.html
Czy ktoś z Was kupił taką zabawkę? Kot zadowolony? Warto kupić? :-)
Awatar użytkownika
Matyldonka
Agilisowy Rezydent

Post autor: Matyldonka »

Jeśli chodzi o undercover mouse mozna zamówic na angielskim amazonie. Koszty przesyłki może bylyby troszkę droższe, ale nie spodziewałabym sie jakiejś kosmicznej kwoty.
Swoja drogą moje koty coraz rzadziej bawią się tym wynalazkiem :-(
Awatar użytkownika
Dracanka

Post autor: Dracanka »

Od godziny ponad bawię się moją nową imitacją ważki CatDancer . Powiem Wam, że nawet jest frajda. Wszystkie chcą na raz, Dante łapie łapami (on chwytny bardzo) i zabiera, Ill w pysk (on z tych mistrzów polowania) , a Lulu na banię, jakkolwiek, byle dorwac <lol>
Śmieszne toto, niedrogie i myślę, że dośc fajne, jak się chce siedzec i kotu pomachac.
Może ruszy lenie? Bo jeśli mój Dante pragnie bardzo za tym biegac, to jest nieźle.

Druga rzecz to oczywiście zepsuta u mnie kilkadziesiąt razy wędka Bird , bardzo lubię tę zabawkę, bo moję siedziec,
a One, te Futra- fruwają <lol> To jest chyba najtańsza i najlepsza wędka na świecie, polecam każdemu.
Soniu , próbowałaś? Bird
Awatar użytkownika
Sonia
Agilisowy Rezydent

Post autor: Sonia »

Dracanko nie próbowałam, ale mam podobne takie piórka i wcale za tym nie chcą latać. Już nie mam siły kupować im czegokolwiek, bo nie dość że spłukana jestem, to jeszcze znowu będzie mi następny grat leżał.
Awatar użytkownika
Agnieszka7714

Post autor: Agnieszka7714 »

Wczoraj miałam niezły ubaw. Robert przyniósł jajka niespodzianki a w nich oczywiście zabawki. W jednym z nich autko, które jak naciśnie się palcem to samo jedzie. A teraz wyobraźcie sobie 8 kg kota brytyjskiego jak naciska autko łapką i podskakuje za nim aby go złapać. Umarłam ze śmiechu, bo przeciez mój dzidziol jest już dorosły i nie wypada się bawić. Próbowałam to nagrać, ale nic mi z tego nie wyszło, za ciemno i komóra nie taka <lol>

Soniu, może u Ciebie sprawdzi się coś takiego, bo koty zamiast patrzeć na Twoje wygibasy zajmą się uciekającą zabawką.
Awatar użytkownika
Sonia
Agilisowy Rezydent

Post autor: Sonia »

Agnieszka7714 pisze:Soniu, może u Ciebie sprawdzi się coś takiego, bo koty zamiast patrzeć na Twoje wygibasy zajmą się uciekającą zabawką.
Aga tylko ile ja bym musiała tych jajek nakupić, żeby trafić akurat w tą zabawkę <lol>
Awatar użytkownika
Agnieszka7714

Post autor: Agnieszka7714 »

Pomyślałam o tym jak już wysłałam posta <lol> . Ale są takie zabawki oczywiście większe w sklepie dla maluchów. Jak trafię takiego drugiego to Ci wyślę wraz z ksero (cały czas robię odbitki, tylko moja drukarka się zbuntowała ;-)) )
Tylko trzeba uważac i zabrac na noc, aby kot nie połknął auta, bo jest wielkości jego łapki.
Zablokowany