Gabryś i Leon
- tymabri
- Hodowca
- Hodowla: Tymabri*PL
- Kontakt:
- Gosia i Ira
- Hodowca
- Kontakt:
- madziulam2
- Agilisowy Rezydent
dzisiaj, z racji że miałam wolny ranek (odbierałam 6 h - nadgodzin <mrgreen> ) postanowiłam złapać siuśki chłopaków i zawieść do analizy...
zamiast zatem spać, wstałam o 6, otworzyłam kuwetę i czatuje - sprzęt przygotowany w postaci pojemniczków + wyparzonej nowiusieńkiej chochelki (patent Krabriki)...
a potwory co?? nie będą sikać!!! w ogóle nie odwiedzą kuwety!!! w zasadzie Leon się przełamał ale oczywiście siknął kiedy ja też byłam w toalecie (tylko że swojej)...
achh... i kiedy Ja to zrobię???
zamiast zatem spać, wstałam o 6, otworzyłam kuwetę i czatuje - sprzęt przygotowany w postaci pojemniczków + wyparzonej nowiusieńkiej chochelki (patent Krabriki)...
a potwory co?? nie będą sikać!!! w ogóle nie odwiedzą kuwety!!! w zasadzie Leon się przełamał ale oczywiście siknął kiedy ja też byłam w toalecie (tylko że swojej)...
achh... i kiedy Ja to zrobię???
- madziulam2
- Agilisowy Rezydent
ano właśnie - dlatego aby uniknąć takiego oto prysznica stawiam na patent magi. Ponoć wystarczy delikwentowi unieść ogon kiedy siusia i podłożyć ową chochlę - chochla pod dupką a My wygodnie i bez lęku trzymamy za rączkę <lol>Dorota pisze:to tak samo jakbym swoje Małpy widziała <lol> a z chochelką to co robisz ? bo ja nakrętkę od pojemniczka podstawiałam i nasiurał Gurion jeszcze dodatkowo na moje ręce. <mrgreen>
... żeby tylko sikać chciały <diabeł> <diabeł>