Kacper w nowym domu

Zapraszam do prezentacji Waszych kotów, wszelakiej maści, rasy i pochodzenia :)
Zablokowany
Awatar użytkownika
Danusia
Agilisowy Rezydent

Post autor: Danusia »

Widzę,ze Kacperek lubi brodzik w kabinie <lol> Koloruś robi tak samo jak tylko ma okazje daje noge do łazienki i do kabiny gorzej jak jest mokra bo potem ma mokre łapki <lol>

A co do drapania ( teraz doczytałam) ja Kolorusia zawsze ucze tak jak dziecko <lol> nie wolno!!
( mówię to głośniej) i on zmyka , kotki nie lubia podniesionych naszych głosów.
Kolorek załatwił :-( pazurkami bok kanapy Pauliny( córki) jak została takm naszyta gruba skóra nawet nie podchodzi i mimo ,ze ma porządny drapak najbardziej lubi nasze torby od laptopów <lol> łobuziak jeden

Mizianki cieplutkie dla chłopaczka poproszę :kotek: :kotek:
Bożena

Post autor: Bożena »

Kacper jak mąż krzyknie "nie wolno"głośniej to traktuje to jak zabawę i wtedy bryka jak dzidziuś i tak właśnie chce zwrócić na siebie uwagę.Ja mówię i grożę palcem "nie wolno Kacperku" wtedy odchodzi niezadowolony.Mam kilka sposobów jak uchronić fotele i od jutra zaczynam.Kacper ładnie korzysta z drapaka ,rano jak wstaje to tak mocno drapie aż huczy,ale żeby zwrócić na siebie uwagę to wie co zrobić,nawet jak chce dodatkowe żarełko.Wczoraj poczytałam o karmie mokrej i spróbuję wycofać Felixa.Moja Natalka za TM też wolała drapak i torby wszlkiego rodzaju no cóż torbę można poświęcić kanapy nie zabardzo.Głaski dla Kolorusia :kotek: :kotek: i innych kotków.
Awatar użytkownika
Małgorzata

Post autor: Małgorzata »

Kacper Strażnik Brodzika <lol>

Proponuję zamienić Felixa na Gimpeta. Znacznie droższy, ale Kacperek się temu nie oprze ;-))

Mój Bono też nie znosi saszetek Royala, za to za Gimpetem szaleje <lol> Ale ja mu daję tylko raz dziennie, żeby jadł też suche.
kotku

Post autor: kotku »

Oj Mikołaj nie będzie miał z Kacperkiem łatwo :) Niech no tylko przyniesie zły prezencik! Albo za mały hehe.
A łazienki w ogóle coś w sobie mają. Tosiek kocha pokładać się w umywalkach czy polować na wannę.

Pozdrowienia dla Kacperka i daj znać czy Mikołaj ujdzie z życiem <mrgreen> <santa1>
Bożena

Post autor: Bożena »

Obrazek

No proszę świeżo położony obróz czemu nie <diabeł> a co mi słóżba zrobi? :foto:
Dzisiaj zaopatrzyłam Kacpra w mokre żarełko :Hillsa,Bozita i Gimpeta i zrobimy degustacje o wynikach dam znać.Kacper miał dzisiaj robione pazurki obcinanie przebiegło w pokojowej atmosferze :kiss: jest kochaniutki.
Awatar użytkownika
Bartolka

Post autor: Bartolka »

Prawdziwy Królewicz Kacper :-) Jak mu u Was dobrze :kiss: Bardzo się cieszę, że jesteście razem :-) :kotek:
Awatar użytkownika
Alicja
Hodowca
Hodowla: BRITALISE*PL
Kontakt:

Post autor: Alicja »

Oprócz fajnego Kacperka widzę dwa fajne ekotelewizory :-D
kotku

Post autor: kotku »

Hehehe. Świetny ! :ok:
Awatar użytkownika
Danusia
Agilisowy Rezydent

Post autor: Danusia »

Tak to pancie opanowane zarażliwą brytozą pozwalają swoim ulubieńcom na wszystko skąd ja to znam

Kacperek prezentuje się jako zastawa na stole bardzo elegancko <lol>
:kotek: :kotek:
Awatar użytkownika
Angee

Post autor: Angee »

Fajny kocurek z Kacperka :-) Przesyłam głaski :kotek:
Zablokowany