Ozzy i Iggy

Zapraszam do prezentacji Waszych kotów, wszelakiej maści, rasy i pochodzenia :)
Awatar użytkownika
Angee

Post autor: Angee »

Świetny duet z poduchy i przytulaszczego :ok:
Awatar użytkownika
mimbla
Kontakt:

Post autor: mimbla »

Zainstalowałam sobie wersję trial Lightrooma i przetestowałam na zdjęciu sprzed 2 tygodni. Troszke po omacku tam pokrętłami przesuwałam, inna sprawa, że to zdjęcie już na karcie było dość przyzwoite. Lekko wyostrzyłam i przesunęłam coś w histogramie <lol> No po omacku zupełnie :mimbla: Zostawiłam za to babole w oczach, bo w Lightroomie nie umiałam ich usunąć :mdleje:

Obrazek
Awatar użytkownika
Ania_83

Post autor: Ania_83 »

piękne zdjęcie !! no i kociaczek niesamowity ! te oczęta... <zakochana>
Awatar użytkownika
Gosia i Ira
Hodowca
Kontakt:

Post autor: Gosia i Ira »

Ania_83 pisze:piękne zdjęcie !! no i kociaczek niesamowity ! te oczęta... <zakochana>
zgadzam się w 100% <zakochana>
Awatar użytkownika
Joanna P.

Post autor: Joanna P. »

A mnie się podoba układ kolorów tła i kota - jasne futro na ciemnym tle i ciemne pysio na jasnym :-) Fajnie wyszło <zakochana>
Awatar użytkownika
Sonia
Agilisowy Rezydent

Post autor: Sonia »

Mimbla śliczny pycholek Ci wyszedł. Szkoda, że pod spodem nie wkleiłaś tej samej fotki bez żadnych poprawek. Fajnie byłoby zobaczyć różnice między obydwiema fotkami.
Awatar użytkownika
mimbla
Kontakt:

Post autor: mimbla »

Soniu:

Przed [dodałam tylko ramkę, żeby wyglądały tak samo]
Obrazek

Po [wydaje sie, że moglabym zrobić jeszcze coś dla tego zdjęcia, ściana jest tak naprawdę biała, nie szara :( ale wtedy futro wyszłoby przepalone. Nie wiem, jak postępować w takich sytuacjach...]
Obrazek

Muszę następnym razem wybrać jakieś schrzanione zdjęcie, bo to po prostu było całkiem - całkiem ;-))
Awatar użytkownika
Bartolka

Post autor: Bartolka »

Zdjęcie w wersji pierwszej jest rzeczywiście bardzo dobre - ja praktycznie nie widzę różnicy. Na poprawionym oczy są bardziej kryształowe :-) Ciekawe jaki efekt byłby z nieostrym z zdjęciem.
Awatar użytkownika
Matyldonka
Agilisowy Rezydent

Post autor: Matyldonka »

Ja szczerze mówiąc nie dostrzegam większej róznicy przed i po. Wniosek nasuwa sie sam: Robisz genialne zdjęcia i masz genialne kotki :-)
Awatar użytkownika
Mago
Super Admin
Kontakt:

Post autor: Mago »

mimbla pisze:Muszę następnym razem wybrać jakieś schrzanione zdjęcie, bo to po prostu było całkiem - całkiem ;-))
Oj, nie! Schrzanione zdjęcie powinno wylądować w koszu :-) Obróbka zdjęć nie służy naprawianiu złych zdjęć, tylko wydobywaniu z tych dobrych, że tak powiem, piękna :-)

Ja różnice widzę. Jest lepiej.
Zablokowany