Kolorado Amazing Aisha*PL i Kala Agilis Cattus*PL
- Gosia i Ira
- Hodowca
- Kontakt:
- tymabri
- Hodowca
- Hodowla: Tymabri*PL
- Kontakt:
Ja taka zabiegana jestem ostatanio,ale widze,ze sie pochwalilas. Ja sie bardzo ciesze, ze Handa trafi do takiej fajnej Rodzinki
I tak sobie wymyslilam, ze w wyprawce wlasnie pojawia sie sprzeta do czesania. Ja uzywam grzebienia. Loczki moich selkirkow sa proste w pielegnacji. Kociaki preza sie i mrucza i wyciagaja szyjki jak je czesze - od tygodnia mniej wiecej. Po tatusiu wykladaja sie kolami do gory jak czesze brzuszki. Futro selkirka to sam podszerstek, a ze sa po homozygotycznym tatusiu, to maja super strukture wlosa - nie powinny robic sie klaki. Wlos pelegnujemy bo lubimy czesac i byc czesanym
a nie bo trzeba
to najbardziej podoba m isie w dlugowlosych selkirkach
no i chwile p oczesaniu jest puch,ale 3-5minut pozniej znow loczek 
I tak sobie wymyslilam, ze w wyprawce wlasnie pojawia sie sprzeta do czesania. Ja uzywam grzebienia. Loczki moich selkirkow sa proste w pielegnacji. Kociaki preza sie i mrucza i wyciagaja szyjki jak je czesze - od tygodnia mniej wiecej. Po tatusiu wykladaja sie kolami do gory jak czesze brzuszki. Futro selkirka to sam podszerstek, a ze sa po homozygotycznym tatusiu, to maja super strukture wlosa - nie powinny robic sie klaki. Wlos pelegnujemy bo lubimy czesac i byc czesanym
- Danusia
- Agilisowy Rezydent
- tymabri
- Hodowca
- Hodowla: Tymabri*PL
- Kontakt:
Takie dokocenie to zawsze stresik dla rezydenta, wiec bedziemy potrzebowac duzo kciukasow by kociaste sie szybko dogadaly. Na szczescie Handusia jest ulegla w stosunku do pozostalych kociakow, ale odwazna i ciekawska. To bardzo dobre polaczenie cech przy wprowadzaniu nowego kota do domku
Tylko jeszcze z bledu wyprowadze... ona nie jest wcale taka biala
hahaha 
Tylko jeszcze z bledu wyprowadze... ona nie jest wcale taka biala
- Danusia
- Agilisowy Rezydent
Wiem <!> biało-kremowa z Kolorusiem będzie przecudna parka ja juz je widzę <lol>
Natomiast zdaje sobie oczywiście sprawę z mojej roli w tej kocie gromadce w związku z czym korzystając z tego ,że się Święta zbliżają zaczęłam mega porządki i zmiany jak narazie TŻ z córą wywieżli wczoraj pół samochodu różnych gratów do mamy mieszkania( a to nie koniec) żeby biało-kremowa kuleczka miała swój pokój na początku no i żeby potem mozna było powiedzieć ,ze mieszkamy kątem u kotuchów <lol> siedziba Kolorusia była u Pauliny ,a teraz będzie wszędzie .
Najbardziej żal mi kwiatów
mojej wieloletniej szeflery ,ale przechodzę na sztuczne takie śłiczne dzisiaj juz robią ,a po za tym kociaste uwielbiaja parapety , no więc oczywiście kocie priorytety najważniejsze <lol> Panci juz całkiem sie we łbie poprzewracało <lol>
TŻ w niedzielę wieczorem stwierdził : jak to kobiecie nie dużo potrzeba tylko jedno futro cały dom moze przewrócic do góry nogami
no i jak sie nareszcie pusto zrobiło ( aluzja do moich bibelotów
)
Natomiast zdaje sobie oczywiście sprawę z mojej roli w tej kocie gromadce w związku z czym korzystając z tego ,że się Święta zbliżają zaczęłam mega porządki i zmiany jak narazie TŻ z córą wywieżli wczoraj pół samochodu różnych gratów do mamy mieszkania( a to nie koniec) żeby biało-kremowa kuleczka miała swój pokój na początku no i żeby potem mozna było powiedzieć ,ze mieszkamy kątem u kotuchów <lol> siedziba Kolorusia była u Pauliny ,a teraz będzie wszędzie .
Najbardziej żal mi kwiatów
TŻ w niedzielę wieczorem stwierdził : jak to kobiecie nie dużo potrzeba tylko jedno futro cały dom moze przewrócic do góry nogami
-
kotku