Holly & Bibi Nagada*PL i Lulu Agilis Cattus*PL

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Matyldonka
Agilisowy Rezydent

Post autor: Matyldonka »

Bardzo sie cieszę, że nie jest najgorzej :-)
A jak w nocy? Separacja, czy raczej juz wszystkie kotki chrapią razem?
Awatar użytkownika
Bartolka

Post autor: Bartolka »

Matyldonka pisze:Bardzo sie cieszę, że nie jest najgorzej :-)
A jak w nocy? Separacja, czy raczej juz wszystkie kotki chrapią razem?
Lulu śpi z TŻtem w osobnym pokoju. Trochę się boję, bo Bibi przyczajona i wycofana jeszcze posykuje, ale od jutra raczej open space :-)
Awatar użytkownika
Matyldonka
Agilisowy Rezydent

Post autor: Matyldonka »

No to zaciskam powoli kciuki :-)
Awatar użytkownika
Julcik
Agilisowy Rezydent
Hodowla: ClarusCattus*PL
Kontakt:

Post autor: Julcik »

Czyżby Holly robiła za kocią mamę?;)
Fajnie,że na tej linii bez problemowo.
Za to Bibi chyba zazdrosna mam nadzieję,że szybko minie i już niedługo będzie można zobaczyć fotki trzech cudeniek <zakochana>
Awatar użytkownika
Sonia
Agilisowy Rezydent

Post autor: Sonia »

Bibi była najmłodsza i wszyscy jej nadskakiwali to teraz jest w szoku, że już nie będzie pępkiem świata i jedynym oczkiem w głowie swojej Pańci. Holly reaguje spokojniej, bo to już poważna stateczna koteczka i już jedno dokocenie w życiu przeżyła, więc stwierdziła, że nie ma się co ekscytować. Mam nadzieję, że Bibulka otrząśnie się z szoku i zaprzyjaźni się z malutką Lulu i będą razem szaleć po mieszkaniu. Trzymam kciuki <ok>
Awatar użytkownika
Bartolka

Post autor: Bartolka »

Sonia :-) Ja to podobnie interpretuję. Jednak Bibi jest strachliwa, a przekonałam się o tym w ostatnim czasie podczas dwóch wizyt "obcych". Moi Rodzice przyjechali na weekend i pirat Bibi przez pierwszą dobę chodziła przyczajona przy ścianach, albo chowała się w sprawdzone skrytki. Hydraulik natomiast doprowadził ją do szaleństwa. Byłam w tym czasie z nią i Holly w innym pokoju. Nawet go na oczy nie widziała, ale obcy głos i nowe dżwięki wywołały w niej atak paniki - rzuciła sie na ścianę i drapała, jakby chciała zrobić wykop <shock> Holly na nią patrzyła zdziwiona, mrugając powoli. Kurier powoduje u niej podobne zachowania i jeszcze przez jakiś czas po dostarczeniu paczki muszę ją uspokajać, bo oczy ma tak przerażone, jakby chciano ją porwać. A to taki chojrak na co dzień <lol>
Wierzę, że z czasem wszystko sie unormuje i będę mogła pokazać zdjęcie trio w wersji "zrelaksowanej" <lol>
Poniżej pierwsza sytuacja kiedy Bibi się zbliżyła, a po chwili fuknęłą i uciekła <shock>
Obrazek

Holly często siada bardzo blisko i patrzy na Lulu, już nie syczy i coraz częściej przyłącza się do zabawy :-)
Obrazek

I Lulusiek...szybko pokochała obiektyw <zakochana>
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Kiedyś z rozczuleniem spojrzę na te proporcje dzieciny i szurka :-)
Obrazek

Jednak mymłon jeszcze stosuję, bo przy takim apetycie często Lulutek z głodu ma amnezję i muszę jej przypomnieć do czego służą chrupki <lol>
Awatar użytkownika
Ania_83

Post autor: Ania_83 »

O jezu... <shock> jakie piękne zdjęcia. Cudowne ! <zakochana>
A to z języczkiem? EXTRA!! mam ochotę pomiziać Twoje kociaki. Są przesłodkie ! <serce>
Awatar użytkownika
Gosia i Ira
Hodowca
Kontakt:

Post autor: Gosia i Ira »

cudowne są wszystkie 3 <zakochana>

Trzymam kciuki za wspaniałe relacje <ok>
Awatar użytkownika
Joanna P.

Post autor: Joanna P. »

Piękne dziewczynki <zakochana> i jak zwykle wspaniale sfotografowane :-)

Moim zdaniem socjalizacja Bibi przebiega całkiem szybko - przecież minęło zaledwie kilka dni! Niebawem zobaczymy klimatyczne zdjęcia zgranego trio :-)

:kotek: :kotek: :kotek:
Awatar użytkownika
Dracanka

Post autor: Dracanka »

Gratuluję dokocenia :-)

Przez to, że nazwałaś ją Lulu, jak moją Dziewczynkę, i imię masz jako trzecie w kolejce, wątki mi się mylą i myślę, że w moim naskrobano <shock> <lol>
To dlatego wciąż mim powtarzałaś, że LULU to takie piękne imię...
ODPOWIEDZ