Avari FaBriCat*Pl
- Julcik
- Agilisowy Rezydent
- Hodowla: ClarusCattus*PL
- Kontakt:
- Julcik
- Agilisowy Rezydent
- Kontakt:
Coś kiepsko nam idzie ze zdjęciami
A to pogoda nie ta, a to model nie ma chęci...
Ale przynajmniej motorek ten sam <mrgreen> wystarczy rękę przyłożyć to się uruchamia <mrgreen>
Tak się zastanawiamy nad wystawą w Warszawie... Wybiera się ktoś może?
Nie wiem czy już wspominałam,ale to moje kocurro to już Champion jest ;) jeszcze jeden cert. i będziemy IC.. Duma rozpiera,zwłaszcza,że na każdej wystawie zdobywamy.. Ajajaj wybaczcie,musiałam się pochwalić.. Źle ze mną, oj źle ;p

A to pogoda nie ta, a to model nie ma chęci...

Ale przynajmniej motorek ten sam <mrgreen> wystarczy rękę przyłożyć to się uruchamia <mrgreen>
Tak się zastanawiamy nad wystawą w Warszawie... Wybiera się ktoś może?
Nie wiem czy już wspominałam,ale to moje kocurro to już Champion jest ;) jeszcze jeden cert. i będziemy IC.. Duma rozpiera,zwłaszcza,że na każdej wystawie zdobywamy.. Ajajaj wybaczcie,musiałam się pochwalić.. Źle ze mną, oj źle ;p
- MartaNys
- Hodowca
- Hodowla: S*BriSavanti's
- Kontakt:
Nie ma co się wstydzić sukcesów naszych kociastych <gwiżdże> my tu strasznie lubimy się chwalić i czekamy na takie dobre wiadomości <ok>Julcik pisze:Nie wiem czy już wspominałam,ale to moje kocurro to już Champion jest ;) jeszcze jeden cert. i będziemy IC.. Duma rozpiera,zwłaszcza,że na każdej wystawie zdobywamy.. Ajajaj wybaczcie,musiałam się pochwalić.. Źle ze mną, oj źle ;p
- AgnieszkaP
- Agilisowy Rezydent
O tak <mrgreen>MartaNys pisze:Nie ma co się wstydzić sukcesów naszych kociastych <gwiżdże> my tu strasznie lubimy się chwalić i czekamy na takie dobre wiadomości <ok>Julcik pisze:Nie wiem czy już wspominałam,ale to moje kocurro to już Champion jest ;) jeszcze jeden cert. i będziemy IC.. Duma rozpiera,zwłaszcza,że na każdej wystawie zdobywamy.. Ajajaj wybaczcie,musiałam się pochwalić.. Źle ze mną, oj źle ;p
A jeśli chodzi o wystawę w W-wie, ja na pewno przyjdę pokibicować :-)
- Elwira
- Julcik
- Agilisowy Rezydent
- Kontakt:
<mrgreen> Dziękujemy <mrgreen>
Miały być zdjęcia dzisiaj i nawet się Avari "odbraził",ale pogoda skutecznie niweluje plany.
Czyli zdjęcia dopiero w Nowym Roku <roll>
Nie wiem czy tylko ja jestem taka przewrażliwiona czy Wy też panikowałyście przed pierwszym Sylwestrem z kotem. Fakt,że nas nie będzie trochę mnie przeraża bo nie wiem jak Avar się w takiej sytuacji zachowa.... A jak było u Was?
Ach korzystając z okazji
[center]Wszystkiego najlepszego na Nowy Rok. Spełnienia marzeń,wielu sukcesów. Zdrowia,radości i szczęścia.
[/center]
Miały być zdjęcia dzisiaj i nawet się Avari "odbraził",ale pogoda skutecznie niweluje plany.
Czyli zdjęcia dopiero w Nowym Roku <roll>
Nie wiem czy tylko ja jestem taka przewrażliwiona czy Wy też panikowałyście przed pierwszym Sylwestrem z kotem. Fakt,że nas nie będzie trochę mnie przeraża bo nie wiem jak Avar się w takiej sytuacji zachowa.... A jak było u Was?
Ach korzystając z okazji
[center]Wszystkiego najlepszego na Nowy Rok. Spełnienia marzeń,wielu sukcesów. Zdrowia,radości i szczęścia.