Ellesmera alias Eluśka i Tygrysek alias Rudy
- Elwira
Obejrzałam ostatnie zdjęciaEllesmera pisze:Ania już dawno po wszystkich chyba już zapomniała że tam coś na brzuszku miała!Nawet bardziej miziasta się zrobiła czasem jestem w szoku ostatnio nawet w nocy do nas do łóżka przyszła <ok> <klaszcze>
Mruczka też na początku tak nie przychodziła, a teraz przychodzi prawie codziennie na głaski. Ponadto uwielbia wskakiwać na kocyk i dreptać głośno mrucząc, albo jak siedzę ze zgiętymi nogami na łóżku to uwielbia się chować pod moje nogi i tak zasypia, wygląda to komicznie.
Twoja Elusia 11 stycznia skończy 10miesięcy. Pewnie z czasem zrobi się z niej jeszcze większy przymilasek
- Ellesmera
[/quote]Obejrzałam ostatnie zdjęcia
hihi. Nasza Mruczka też tak śpi na grzbiecie, i uwielbia umywalki
. Taką samą zabawkę kotkom kupiliśmy.
Mruczka też na początku tak nie przychodziła, a teraz przychodzi prawie codziennie na głaski. Ponadto uwielbia wskakiwać na kocyk i dreptać głośno mrucząc, albo jak siedzę ze zgiętymi nogami na łóżku to uwielbia się chować pod moje nogi i tak zasypia, wygląda to komicznie.
Twoja Elusia 11 stycznia skończy 10miesięcy. Pewnie z czasem zrobi się z niej jeszcze większy przymilasek
[/quote]
Ulubiona jej pozycja do spania idzie paść ze śmiechu czasem <rotfl>
Kiedyś była nie rusz nie tykaj nawet nie patrz na mnie
teraz już jest znacznie lepiej ugłaskaliśmy ją troszkę po sterylizacji też się zmieniła nie dość że do łóżka wskakuje to nawet na kolanach zagości przynajmniej raz na dzień!! <ok> <klaszcze>
Ulubiona jej pozycja do spania idzie paść ze śmiechu czasem <rotfl>
Kiedyś była nie rusz nie tykaj nawet nie patrz na mnie
- Elwira
Dokładnie tak samo miałam z MruczkąEllesmera pisze: Ulubiona jej pozycja do spania idzie paść ze śmiechu czasem <rotfl>
Kiedyś była nie rusz nie tykaj nawet nie patrz na mnieteraz już jest znacznie lepiej ugłaskaliśmy ją troszkę po sterylizacji też się zmieniła nie dość że do łóżka wskakuje to nawet na kolanach zagości przynajmniej raz na dzień!! <ok> <klaszcze>