Vitali II von Sturmcastle

Zapraszam do prezentacji Waszych kotów, wszelakiej maści, rasy i pochodzenia :)
Awatar użytkownika
Ada

Post autor: Ada »

- i poliżą,,,Vitia dokładnie polizał i posmakował balsam do ciała jakby chciał sprawdzić czy to jest jadalne....jest strasznie ciekawym kotkiem i bardzo wścibskim, wszędzie wlezie, a jak mu za wysoko to stoi na dole, patrzy do góry i tak śmiesznie skrzeczy..... <serce>

- Sapcio przesyła lizanki dla cioci Danusi :pies: :roza:
kotku

Post autor: kotku »

<lol> <lol> <lol> <zakochana> :kotek: :kotek: <zakochana> <zakochana> <zakochana>
Awatar użytkownika
Alicja
Hodowca
Hodowla: BRITALISE*PL
Kontakt:

Post autor: Alicja »

U Ciebie jak zawsze z humorem i sympatycznie, fajnie się czytało :-D
:kotek: :pies:
Awatar użytkownika
Dracanka

Post autor: Dracanka »

Alicja pisze:U Ciebie jak zawsze z humorem i sympatycznie, fajnie się czytało :-D
:kotek: :pies:
Podpisuję się pod Alicją <mrgreen>
Awatar użytkownika
Ada

Post autor: Ada »

- miło nam bardzo....postaram się vzęściej podsłuchiwać moje kociołki.... :kotek: ...no i piesa także... :pies:

- nie pamiętam już czy wspominałam, ale Sapo to nie taki sobie zwykły piechu...jego historię juz znacie,,,ale...Sapcio razem ze mną chodzi do pracy i pracuje...z dziećmi, jest kynoterapeutą, ma ku temu duże predyspozycje więc nauka idzie mu bardzo dobrze....na razie spotyka się z dzieciakami z klas od I do III ale w przyszłości, kiedy już pozdaje wszystkie egzaminy będzie pracował z dziećmi niepełnosprawnymi, na razie codziennie zachodzimy na parę minut do Warsztatu Terapii Zajęciowej dla dzieci psychicznie chorych i Sapo uczy się tych dzieci a one jego....
- o tym, że tworzy z kotami jedność nie muszę mówić, ale muszę się pochwalić, ze obce koty, takie wolnościowe też są dla niego rzeczą normalną, ten pies ma niezwykły dar obdarzania miłością i dzieci i inne zwierza ....jestem z niego baaardzo dumna <serce>
Awatar użytkownika
BRI van Doro
Hodowca
Hodowla: Cats van Doro*PL
Kontakt:

Post autor: BRI van Doro »

Świetny fotoreportaż !!! Jak tu nie kochać tych futer ... <zakochana> <zakochana> <zakochana>
kotku

Post autor: kotku »

<shock> Bardzo mi zaimponowała Wasza praca! Sapo - pies terapeuta - to wspaniałe! <serce> Teraz podziwiam go i uwielbiam jeszcze bardziej.
Awatar użytkownika
Sonia
Agilisowy Rezydent

Post autor: Sonia »

Twój piesior po prostu za miłość okazaną przez Ciebie odwzajemnia ją i obdziela wszystkich wokół siebie :pies: Wspaniały jest i przepiękny na dodatek. Zresztą reszta Twojego stadka też cudna :-)
Awatar użytkownika
kosanna

Post autor: kosanna »

kotku pisze:<shock> Bardzo mi zaimponowała Wasza praca! Sapo - pies terapeuta - to wspaniałe! <serce> Teraz podziwiam go i uwielbiam jeszcze bardziej.
Ja także jestem pod wrażeniem. To wspaniałe co robicie! <serce> <serce> <serce> :pies: :kotek: :pies: :kotek: <zakochana>
Awatar użytkownika
Danusia
Agilisowy Rezydent

Post autor: Danusia »

Ja jako stara psiara od urodzenia mogę napisać tak Ada masz wyjątkowego psa , bo po za labladorami resztę trzeba przyuczyć do takiej roli przzyjaciela dzieci ,czy osoby niepełnosprawnej.
Inne rasy maja pewne predyspozycje ale nie do końca sie nadają i raczej jest to juz sprawa osobnicza i dobrego tresera.
Moja sunia która kocha wszystko co sie rusza i jest wyjątkowo ciepłym psem( przeszła 3 poziomy tresury) na pewno by zalizała dzieci ale jest tak bardzo egzaltowana ,ze obawiałabym się żeby komuś czegos nie zrobiła .

Dlatego Sapunia uwielbiam , głaszcze na maxa w myślach i jestem pełna podziwu dla Was <serce>
Jesteś cudowny piesku i ciotka Danusia oddaje Ci kawałek serduszka <zakochana>
Zablokowany