Ozzy i Iggy
- Duduś
- Hodowca
- Kontakt:
- mimbla
- Kontakt:
Dziś byliśmy na wizycie kontrolnej i jeszcze trochę musimy się poleczyć. Nie wygląda to tak dobrze, jak powinno, wrócą zastrzyki, ale co 3 dni. Na szczęście kot biega i bawi się jak nakręcony, wróciliśmy też do suchego. I dobrze, bo na mokrym przytył mi 300g przez tydzień... Mimo tego biegania <lol>
- mimbla
- Kontakt:
Dziękujemy za życzenia zdrowia. Jeszcze szczęście i pomyślność by się przydały, najlepiej w jutrzejszym losowaniu lotka <rotfl> .
Obyśmy już tych naszych bliźniaków wyleczyły... Znam lepsze sposoby na spędzanie czasu z kotem niż noszenie do weterynarza i wpychanie tabletek do pyszczka...
Nie lubię robić zdjęć przy sztucznym świetle, ale nie mogłam się powstrzymać. Nietoperzouchy Ozzy postanowił zbliżyć się nieco do standardu rasy przy pomocy wyposażenia drapaka. <mrgreen> Niestety drugie zdjęcie, na ktorym pozuje na szkockiego zwisłouchego, jest nieostre <lol> Siedział tak jakis czas, może myśli, że zostaną mu od tego takie małe uszka

Obyśmy już tych naszych bliźniaków wyleczyły... Znam lepsze sposoby na spędzanie czasu z kotem niż noszenie do weterynarza i wpychanie tabletek do pyszczka...
Nie lubię robić zdjęć przy sztucznym świetle, ale nie mogłam się powstrzymać. Nietoperzouchy Ozzy postanowił zbliżyć się nieco do standardu rasy przy pomocy wyposażenia drapaka. <mrgreen> Niestety drugie zdjęcie, na ktorym pozuje na szkockiego zwisłouchego, jest nieostre <lol> Siedział tak jakis czas, może myśli, że zostaną mu od tego takie małe uszka

- Mago
- Super Admin
- Kontakt:
- Kamiko
- Hodowca
- Hodowla: Mazuria*PL
- Kontakt: