Kolorado Amazing Aisha*PL i Kala Agilis Cattus*PL

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
AgnieszkaP
Agilisowy Rezydent

Post autor: AgnieszkaP »

Sonia pisze:Danusiu Koloruś to jak okaz zdrowia wygląda, nawet do głowy by mi nie przyszło, że on choruje i jest w trakcie leczenia.
Dokładnie to samo pomyślałam, jak zobaczyłam fotki. Piękny jest <serce>
Trzymam kciuki za zdrówko chłopaka <ok>
kotku

Post autor: kotku »

No wiadomo, że musi być dobrze. Nie ma to tamto! A Kolorado zdecydowanie wygląda jak okaz zdrowia. Te jego policzki i magnetyzujące oczy... <zakochana>
Trzymam kciuki z całych sił <ok>
Awatar użytkownika
Danusia
Agilisowy Rezydent

Post autor: Danusia »

Jesteście kochane :kiss: :kiss: :kwiatek:
Awatar użytkownika
Ada

Post autor: Ada »

:roza: :kwiatek: :roza: :kwiatek: :roza: :kwiatek: :roza: :kwiatek:

- przesyłam łąkę dla Colorado, będzie pięknie na niej wyglądał....
- cudny kociak i dzięki niemu coraz bardziej podoba mi się rude,,,,, ;-))
- a co do wyników, jakiekolwiek by były to i tak wierzę głęboko, że jeszcze wiele pięknych chwil na Was czeka....a najważniejsze, że ON czuje się kochany <serce> <serce> <serce>

- wyniziaj GO ode mnie i powiedz, że wszystkie moje koty i Sapo przyjęli Colorusia do swojego stada :kiss: jest naszym rudym braciszkiem o pięknych bursztynowych oczach :kotek: :kotek: :kotek:
Awatar użytkownika
madziulam2
Agilisowy Rezydent

Post autor: madziulam2 »

Ada pisze: - cudny kociak i dzięki niemu coraz bardziej podoba mi się rude,,,,, ;-))
On jest kremowy, cała reszta się zgadza
Awatar użytkownika
Ada

madziulam2 pisze:
Ada pisze: - cudny kociak i dzięki niemu coraz bardziej podoba mi się rude,,,,, ;-))
On jest kremowy, cała reszta się zgadza
- przepraszam, jeszcze jestem laikiem, myślałam, że jak ma takie znaczenia to będzie "rudy"....

- Kochany Colorusiu, stara ciotka Cię przeprasza i błaga o wybaczenie.... <pokłon> <pokłon> <pokłon> , jesteś kremowym marzeniem,jesteś kremikiem z odrobiną rudych znaczeń....i już nigdy nie powiem, że jesteś ...rudy <serce> <serce> <serce>
Awatar użytkownika
Ada

:redrose:
beniagor
Hodowca

Post autor: beniagor »

Danusiu gdybyś nie napisała, że Kolorado ma poważne problemy zdrowotne to nigdy bym w to nie uwierzyła, bo on wygląda jak okaz zdrowia. Niezły z niego przystojniaczek, miziam za uszkiem kremowego misiaczka :kotek: :kotek: :kotek:
Awatar użytkownika
Danusia
Agilisowy Rezydent

Post autor: Danusia »

beniagor pisze:Danusiu gdybyś nie napisała, że Kolorado ma poważne problemy zdrowotne to nigdy bym w to nie uwierzyła, bo on wygląda jak okaz zdrowia. Niezły z niego przystojniaczek, miziam za uszkiem kremowego misiaczka :kotek: :kotek: :kotek:
Taka opinia jest naprawdę bezcenna :-) nie ukrywam ,ze dbamy o chłopczyka jak tylko się da i według mnie my ludzie nie mamy takiej opieki lekarskiej jaką dzisiaj już potrafią oferować dobre kliniki weterynaryjne.
Ma Koloruś dwóch swoich wspaniałych lekarzy prawdziwych aniołów stróżów( super specjalistów) i jak cokolwiek tylko mu sie dzieje ma zapewnioną pełna kompleksową diagnostykę w czasie jednej wizyty i nie ma bata na dobrą diagnozę , mnie rozkłada to na łopatki dosłownie.
A on taki potrafi być słodki i kofany <serce> i jak go nie kochać całym serduchem.
Bożena

Post autor: Bożena »

Danusiu Koloruś faktycznie zmężniał ,wygłąda na prawde na zdrowy okaz :kotek: ,gdyby nie to ,że ślędzę cały czas Wasze życie na forum nie uwieżyłabym jakie problemy zdrowotne ma Koloruś.Bardzo mocno trzymam kciuki za zdrówko Słodziaka <ok> <ok> <ok> pozdrawiam Was ciepło :hug:
ODPOWIEDZ