Stefan i Kita :)
- maga
- Hodowca
- Hodowla: KRABRIKA*Pl
- Kontakt:
-
no może tak poprostu tak to wygląda jakby robiła na złośćmaga pisze:Koty nie robią nic złośliwie. Sikanie poza kuwetą oznacza jakis problem zdrowotny bądź behawioralny. Trzeba poszukać przyczyny i rozwiązać problem wtedy wszystko stanie się jasne.

jak mam się domyśleć o co jej chodzi. jest kochana, pieszczona przytulana dostaje swoje ulubione smakołyki kuwetki maja dwie razem ze Stefanem, czyste. no poprostu nic minie przychodzi do głowy. Feliway w kontakcie od wczoraj...
próbowałam położyć miseczki z jedzeniem w miejscu gdzie sika, nie pomogło nawet zrobiła tam kupę!! ;/

- Gosia i Ira
- Hodowca
- Kontakt:
- maga
- Hodowca
- Hodowla: KRABRIKA*Pl
- Kontakt:
Możesz napisac do forumowej Sowy, która jeśli to nie problem zdrowotny to pomoze Ci odkryć dlaczego tak jest.adabellqa pisze:no może tak poprostu tak to wygląda jakby robiła na złośćmaga pisze:Koty nie robią nic złośliwie. Sikanie poza kuwetą oznacza jakis problem zdrowotny bądź behawioralny. Trzeba poszukać przyczyny i rozwiązać problem wtedy wszystko stanie się jasne.
jak mam się domyśleć o co jej chodzi. jest kochana, pieszczona przytulana dostaje swoje ulubione smakołyki kuwetki maja dwie razem ze Stefanem, czyste. no poprostu nic minie przychodzi do głowy. Feliway w kontakcie od wczoraj...
próbowałam położyć miseczki z jedzeniem w miejscu gdzie sika, nie pomogło nawet zrobiła tam kupę!! ;/
- Dorszka
- Administrator
- Kontakt:
-
maga pisze:Możesz napisac do forumowej Sowy, która jeśli to nie problem zdrowotny to pomoze Ci odkryć dlaczego tak jest.adabellqa pisze:no może tak poprostu tak to wygląda jakby robiła na złośćmaga pisze:Koty nie robią nic złośliwie. Sikanie poza kuwetą oznacza jakis problem zdrowotny bądź behawioralny. Trzeba poszukać przyczyny i rozwiązać problem wtedy wszystko stanie się jasne.
dzieki, napewno się do niej odezwę