Puma

Zapraszam do prezentacji Waszych kotów, wszelakiej maści, rasy i pochodzenia :)
Awatar użytkownika
Sonia
Agilisowy Rezydent

Post autor: Sonia »

To jaki wyrośnie kociak, to w dużej mierze zależne jest od tego jakich miało rodziców. Jeżeli oboje rodzice są dobrze zbudowanymi brysiami z wielkimi głowami, to maluch ma taką samą szansę wyrosnąć na takiego kota. Z tym, że nie dzieje się to szybko. Brytyjczyk rozwija się i osiąga ostateczny wygląd do 3 roku życia, a najdłużej rośnie głowa.
Oczywiście znaczenie ma też to, jak kot jest od małego karmiony. Jeżeli dostaje dobrą karmę oraz mięso, to jest to dla niego dobry start.
Awatar użytkownika
maga
Hodowca
Hodowla: KRABRIKA*Pl
Kontakt:

Post autor: maga »

Należałoby pooglądać rodziców i zerknąć na przodków bo brytki różnie się rozwijają. Jedne są drobniejsze inne ogromne, bardziej przysadziste. Mając rodowód masz potwierdzenie, że jest to brytek, a z czasem nabierze brytkowych kształtów. Brytki rozwijają się długo, trzeba im czasu by zachwyciły nas tymi misiowatymi kształtami. Zmień karmę na porządną i dbaj o miśka :)
Awatar użytkownika
Ewmeta

Post autor: Ewmeta »

Witamy serdecznie i my :-)

na forum znajdziesz wiele cennych informacji odnośnie prawidłowego żywienia kociaków, miłej lektury życzę.
Awatar użytkownika
Dorszka
Administrator
Kontakt:

Post autor: Dorszka »

Witam na forum :)
kotku

Post autor: kotku »

I ja także witam serdecznie :) Jak widzisz wszystkiego się tutaj szybko dowiesz, bo dziewczyny są super kompetentne i pomocne <serce>
Podzielam również pogląd, że tymi maleńkimi zdjęciami się nie wykpisz. Wiem jak ciężko jest zrobić fotki bardzo żywemu kotu, ale na pewno jakoś się uda. Powodzenia!
:kotek:
Awatar użytkownika
Joasia
Agilisowy Rezydent

Post autor: Joasia »

My również witamy serdecznie. :-)
Awatar użytkownika
Dorszka
Administrator
Kontakt:

Jaka tapeta na monitorze! <zakochana>
Awatar użytkownika
Dorszka
Administrator
Kontakt:

Przepraszam Pumę za <offtopic> biczuję się, myślałam, że w wątku swoich kotów jestem <oops>

I potwierdzam, tyle zdjęć na wkupne nie wystarczy!
Konrad22

Post autor: Konrad22 »

Hehe tamte zdχjecia trzeba kliknac zeby sie powiekszylo xd a pozniej dodam jakies. No i karme jej zmieniam na royal i na perfect fit bo mi tak zalecili ze to prawie to samo :) Mowcie Konrad nie puma xd puma to imie kota. Sorki za bledy.
Konrad22

Post autor: Konrad22 »

[center]Obrazek [/center]
:} Mam więcej :P Ale słaba jakość. Smycz jej nie uciska !! Jest tylko po to aby było słyszeć co ta malizna wyprawia i gdzie :D :}
Zablokowany