Borgia, Arabica, Fado, Gatta, Negra, Raya, Ori, Perla, Vesper, Django, Ina, Bunia, Queenie, Junior i Kokido

Awatar użytkownika
Danusia
Agilisowy Rezydent

Post autor: Danusia »

Przepiękne uwielbiam takie pączuchy :mdleje: aż sama sie uśmiecham patrząc na takie cuda <serce>

Dorszka oj fajnie mi sie czyta takie rzeczy przemianowo- przeróbkowo-kociowe bo ja przygotowujac się na przybycie drugiego kociaka tyle nazmieniałam, wywiozłam , wyrzuciłam , no to teraz jest mi lżej :-D ja też przygotowałam nowe miejsca dla piecuchów <lol>
Awatar użytkownika
Mago
Super Admin
Kontakt:

Post autor: Mago »

Borgul naprawdę cudny <!>
Awatar użytkownika
manita
Agilisowy Rezydent
Kontakt:

Post autor: manita »

mimbla pisze:Borgul się bardzo "skulkowała" <lol> Księżyc w pełni!

Tych ścian i wysokich sufitów okropnie Wam zazdrościmy... <oops>
myślę identiko. Borgul <pokłon> , ściany marzenie.
Awatar użytkownika
Kaczucha

Post autor: Kaczucha »

Borgia jest przepiękna <zakochana> zawsze mi się bardzo podobała ale teraz jak jest w świetnej formie to po prostu nie mogę oderwać oczu... <roll>
Awatar użytkownika
Joasia
Agilisowy Rezydent

Post autor: Joasia »

Przecudna.
I to hipnotyzujące spojrzenia. <zakochana>
Ach...
Mysza
Hodowca
Hodowla: Forastero*PL
Kontakt:

Post autor: Mysza »

Borgia jest piękna <zakochana> Normalnie mam ochotę Vanilkę wykastrować by tak wyglądała <lol>
Ale ja jeszcze inaczej powzdycham- jaka ceglana ściana piękna <zakochana> I skąd macie takie kocie deski na półki zaokrąglone???
Awatar użytkownika
Dorszka
Administrator
Kontakt:

Post autor: Dorszka »

Półki Bohdan zrobił składając dwie deski, takie już były - przypadkiem akurat w tej sprawie nie przeszkadzało nam, że nie są idealnie równe. Tak naprawdę wygięły się w domu, stojąc i czekając na robotę <lol> Ale wyszło akurat dobrze.

A w ścianach ceglanych zakochaliśmy się kilka lat temu podczas remontu, i to na tyle, że dwie z nich w pokoju zostawiliśmy właśnie bez tynku. W tym roku zabraliśmy się za przedpokój, w którym też zdarliśmy tynk, ale jeszcze nie postanowiliśmy, czy tak zostanie. Trochę piwniczny nastrój u nas, do piwka się nadaje <lol>
Awatar użytkownika
Dracanka

Post autor: Dracanka »

To chyba Wasza ulubiona kotka <mrgreen> Jaką byście miłością nie darzyli wszystkich kotów, nie da się opisac tego błysku w oku Bohdana, kiedy opowiadał nam o doskonałej głowie Borgii <mrgreen>

Faktycznie, przepiękna! <zakochana>

Ale o Fado pozwolę za Sonią zaraz, pojojczyc, bo to Kremas Nas Kremasy, jakże to tak bez niego wątek odświeżany? <diabeł>
Awatar użytkownika
artur
Hodowca
Hodowla: Debricon*PL
Kontakt:

Post autor: artur »

Ohh, Borgia cudownie wygląda. Idealna brytkowa głowa jak dla mnie :). Na żywo robi większe wrażenie, szczególnie oczy jak 2 zł. Piękna koteczka.
Awatar użytkownika
Gosia i Ira
Hodowca
Kontakt:

Post autor: Gosia i Ira »

uwielbiam ją Jest boska :mdleje:

Miziaki dla Twoich wszystkich kotów :kotek:
ODPOWIEDZ