Holly & Bibi Nagada*PL i Lulu Agilis Cattus*PL
- Bartolka
Dziś Bibi solo :-) Ostatni miesiąc był dla niej naprawdę trudny - pierwsza wizyta u weterynarza, przybycie Lulu i wyjazd do Poznania na Święta. Te sytuacje dały mi obraz Bibulka, zupełnie inny niż myślałam. Jest bardzo wrażliwa i lękliwa. Choć znałam jej reakcje paniki na dźwięk domofonu, strach i dystans do gości, nie wiedziałam, że aż tyle w niej niepewności.
Powrót do Warszawy trochę ją uwstecznił w bliskości i relacji z Lulu, ale jest już bardzo dobrze, czego dowodem była wczorajsza gonitwa całego trio o czwartej rano <mrgreen> Mam wrażenie, że trochę spoważniała, dojrzała, jakby wiedziała, że już nie jest najmłodszym dzieckiem w domu :-) Choć pragnienie koncentrowania na niej uwagi i tulenia sie do mnie pozostało bez zmian...I dobrze :-)
Jestem z niej bardzo dumna <zakochana>
Coś w tych dzisiejszych ciemnościach pstryknęłam :-)
Bibulek mój kochany...

Powrót do Warszawy trochę ją uwstecznił w bliskości i relacji z Lulu, ale jest już bardzo dobrze, czego dowodem była wczorajsza gonitwa całego trio o czwartej rano <mrgreen> Mam wrażenie, że trochę spoważniała, dojrzała, jakby wiedziała, że już nie jest najmłodszym dzieckiem w domu :-) Choć pragnienie koncentrowania na niej uwagi i tulenia sie do mnie pozostało bez zmian...I dobrze :-)
Jestem z niej bardzo dumna <zakochana>
Coś w tych dzisiejszych ciemnościach pstryknęłam :-)
Bibulek mój kochany...

- Gosia i Ira
- Hodowca
- Kontakt:
- tymabri
- Hodowca
- Hodowla: Tymabri*PL
- Kontakt:
-
asiaikarol