Kolorado Amazing Aisha*PL i Kala Agilis Cattus*PL

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
monia85

Post autor: monia85 »

I ja też kibicuję dzielnemu kotkowi :)
Trzymam kciuki za zdrówko kremaczka! <serce>
Awatar użytkownika
Danusia
Agilisowy Rezydent

Post autor: Danusia »

monia85 pisze:I ja też kibicuję dzielnemu kotkowi :)
Trzymam kciuki za zdrówko kremaczka! <serce>
wielkie dzięki Moniko :kwiatek:
Awatar użytkownika
kosanna

Post autor: kosanna »

Danusiu zaraz motywacja do zdrowienia Twojemu kotkowi wzrośnie jesli progi jego domu przekroczy mała, puchata księżniczka. Idę o każde pieniądze, że wszystkie siły mu zaraz wrócą, gdy tylko poczuje w powietrzu feromonową perfumę. ;-)) :-) i przenikliwy błysk uroczych ślepek. Też się nie mogę się doczekać Waszego dokocenia. :-)
Awatar użytkownika
Ania_83

Post autor: Ania_83 »

kosanna pisze:Danusiu zaraz motywacja do zdrowienia Twojemu kotkowi wzrośnie jesli progi jego domu przekroczy mała, puchata księżniczka. Idę o każde pieniądze, że wszystkie siły mu zaraz wrócą, gdy tylko poczuje w powietrzu feromonową perfumę. ;-)) :-) i przenikliwy błysk uroczych ślepek. Też się nie mogę się doczekać Waszego dokocenia. :-)
Zgadzam się w 100% Koloruś dopiero pokaże na co go stać :hammer:
Awatar użytkownika
Danusia
Agilisowy Rezydent

Ania_83 pisze:
kosanna pisze:Danusiu zaraz motywacja do zdrowienia Twojemu kotkowi wzrośnie jesli progi jego domu przekroczy mała, puchata księżniczka. Idę o każde pieniądze, że wszystkie siły mu zaraz wrócą, gdy tylko poczuje w powietrzu feromonową perfumę. ;-)) :-) i przenikliwy błysk uroczych ślepek. Też się nie mogę się doczekać Waszego dokocenia. :-)
Zgadzam się w 100% Koloruś dopiero pokaże na co go stać :hammer:

oby tylko w pozytywnym znaczeniu tego słowa <lol>

Ja tam już odliczam dni <ok> i jak tylko wszystko się ułoży tak jak planuje Magda ,a nad całą resztą dobre aniołki będa czuwać równo od jutra za miesiąc 19 lutego malutka dziewusia będzie brykać w moim duzym pokoju( a jej siedzibie na początek) <tańczy>
kotku

Post autor: kotku »

Nie mogę się już doczekać! :-)
Awatar użytkownika
asiek
Agilisowy Rezydent

Post autor: asiek »

Głaski dla Kolorusia-na pewno będzie lepiej. Cieszę się że "kręciołka" zamieszka u ciebie.Będziemy wymieniać doświadczenia co do posiadania pary brytkowo -selkirkowej <mrgreen> Oby ci czas oczekiwania szybko minął. <ok>
Awatar użytkownika
Danusia
Agilisowy Rezydent

asiek pisze:Głaski dla Kolorusia-na pewno będzie lepiej. Cieszę się że "kręciołka" zamieszka u ciebie.Będziemy wymieniać doświadczenia co do posiadania pary brytkowo -selkirkowej <mrgreen> Oby ci czas oczekiwania szybko minął. <ok>

OJ SUPER to ja bardzo chętnie skorzystam z tych doświadczeń brytkowo-selkirkowych :-D

Asiek masz pięknego kocurka selkirkowego ,aż zajrzałam do Twojego wątku kolorki ma przecudne.
Brytuś tez pięknota <lol>
Awatar użytkownika
Angee

Post autor: Angee »

Danusiu, gratuluję podjęcia decyzji o dokoceniu.
Dopiero przeczytałam, ze Koloruś będzie miał towarzyszkę :-)
Przesyłam głaski dla kocurka i przyszłej Twojej koteczki :kotek:
Awatar użytkownika
Joanna P.

Post autor: Joanna P. »

Ja również gratuluję i kibicuję mocno :-D Tym bardziej, że nas to też niedługo czeka :-)
ODPOWIEDZ