Pozdrawiamy wszystkich
Tutaj wrzucam trochę zdjęć. Mała z kociątka zmienia się powoli w kociego podlotka.

Maria pisze:Znow witam wszystkich.![]()
Kropka jest moim pierwszym kotem. Wcześniej jak część tutejszych forumowiczów miałam psiaki. Dwa lata temu przestałam mieszkać z rodzicami i zostałam bez żadnego zwierzaka w domu (!) bo pies przeprowadził się razem z nimi. Moja mama martwiła się że mieszkam sama i doskwiera mi samotność ... ha ! dużo bardziej mi brakowało jakiegoś żywego czterołapka niż ludzi ;) ;) haha
Teraz odkąd mam Kropkę odkrywam jak niesamowite są koty. Z psem człowiek żyje na zasadach stadnych jesteście razem w kupie i jużKocisko natomiast jest indywidualistą i to że właśnie Ciebie obdarza przyjaźnią cieszy niezmiernie !
A co myślicie na temat poczucia humoru zwierzaków? Wydaje mi się że w każdym siedzi taki mały kawalarz. Jak Kropka podbiega i paca mnie opuszkami łapy po nosie, z takim trzpiotowatym błyskiem w oku, to wiem że robi to "dla hecy"![]()
Wiem że ludzie którzy nie mają zwierząt czasem myślą o nich jak o chodzących maszynach. Gdyby wiedzieli że potrafią opowiadać dowcipy pewnie tak by nie myśleli. ;) ;)
Pozdrawiam!
"Dowcipna Kropka"
Maria, dnia 24 października 2008 pisze:Witajcie wszyscy !
Z racji tego, że kot nam się powiększył, postanowiliśmy rozbudować drapak. Takie życie: kot rośnie - drapak maleje.![]()
Zobaczcie co też z tego wyszło.
Oto kolejne fazy budowy.
Kropka pomaga.
Podoba się?
A tutaj już z domontowanym "grzybkiem"
)
Dobudowaliśmy do starego drapaka, który był tylko mizernym kołkiem na podstawce, drugi kołek, półkę, i pufę na górze ze starego stołka.
Nasze kochane kocisko wreszcie ma co robić.![]()
Pozdrawiam !
Doskonały pomysł i świetny drapakSowa pisze:Super i - jak widać kotowata od razu polubiła.