A fotki super, ale wciąż za mało :-P
Byczki dwa Tami & Tobi i na zawsze z nami Brysia*
- AgnieszkaP
- Agilisowy Rezydent
- asiunia0312
- Sonia
- Agilisowy Rezydent
Tamisiowi jakoś nie w głowie lansować się. On woli spać, a potem spać, a potem jeszcze spać, no ewentualnie wstać na jedzonko :-) Spróbuję leniuszka w weekend rozruszać, to może coś uda się ustrzelić, w tygodniu raczej marne szanse na sensowne fotki
Beniagor teraz, jak masz lepszy aparat, to też na pewno zrobisz super fotki swoim dziewczynkom, tylko światło żeby się zrobiło sensowne za oknem, to już będzie połowa sukcesu.
Beniagor teraz, jak masz lepszy aparat, to też na pewno zrobisz super fotki swoim dziewczynkom, tylko światło żeby się zrobiło sensowne za oknem, to już będzie połowa sukcesu.
-
beniagor
- Hodowca
Beniagor teraz, jak masz lepszy aparat, to też na pewno zrobisz super fotki swoim dziewczynkom, tylko światło żeby się zrobiło sensowne za oknem, to już będzie połowa sukcesu.[/quote]
Soniu masz rację pogoda do niczego, a do ładnych fotek słoneczna pogoda byłaby mile widziana
I przyznam się, że mojemu synowi fotki wychodzą lepiej niż mnie. Mówią, że trening czyni mistrza a ja na trening mam mało czasu niestety 
Soniu masz rację pogoda do niczego, a do ładnych fotek słoneczna pogoda byłaby mile widziana
- Kamiko
- Hodowca
- Hodowla: Mazuria*PL
- Kontakt: