Senora Frida Agilis Cattus*Pl & Coffifi

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Danusia
Agilisowy Rezydent

Post autor: Danusia »

Jakie to słodkie :-D

Przemiły filmik, słodziuńka koteczka <zakochana>

Ale to co Dziewczyny piszecie o swoich skarbach przesympatycznie sie czyta <serce>

Chyba wszystkie mamy te same symptomy kociej choroby <lol>
Awatar użytkownika
aneby

Post autor: aneby »

Cudny kotek ! :kotek:
Awatar użytkownika
asikka

Post autor: asikka »

Jejku!!!! Super ogląda się te zdjęcia i podpisy pod nimi. Masz cudownego kotka!!! Prawdziwa modelka z niej :)
Awatar użytkownika
Coffifi
Agilisowy Rezydent

Post autor: Coffifi »

Dziękujemy Wam wszystkim za miłe słowa. Głaski dla Waszych kotków :kotek:
kotku

Post autor: kotku »

Ale śliczna i fajna koteczka :-D A jak grzecznie odpowiada. Gdy zaczęłam oglądać filmik Tosiek od razu podbiegł i zaczął mi zasłaniać ekran tuląc się do mojej twarzy i traktorując hehe. Chyba się przestraszył, że inna kocinka może mi się spodobać.
O teraz polazł do kuchni i zaczął miauczeć! ... ... Widzicie jak to jest... trzeba uważać co kot ogląda bo potem naśladuje <lol>
Awatar użytkownika
Joanna P.

Post autor: Joanna P. »

Coffifi pisze:Oj dziewczyny nie czepiajcie się kociej mowy! :->
A tak prawdę mówiąc to przecież jak kobieta mówi "nie" to znaczy "tak" <tańczy> i u kotów jest tak samo.
<lol>

Grzeczna i dobrze wychowana dziewczynka z Twojej Cofi - Mumulek zamiast miauczeć, wskoczyłby od razu na blat i zabrał co jego ;-))
Awatar użytkownika
Coffifi
Agilisowy Rezydent

Joanna P. pisze:
Grzeczna i dobrze wychowana dziewczynka z Twojej Cofi - Mumulek zamiast miauczeć, wskoczyłby od razu na blat i zabrał co jego ;-))
Coffi żeby móc zrobić skok na blat musiałaby mieć lżejszą dupcie hihi
Awatar użytkownika
Sonia
Agilisowy Rezydent

Post autor: Sonia »

A moje słonie wielkie to jak się tak wyciągną na całą długość to dosięgają do blatu końcówkami łapek <mrgreen>
Awatar użytkownika
Coffifi
Agilisowy Rezydent

kotku pisze:Ale śliczna i fajna koteczka :-D A jak grzecznie odpowiada. Gdy zaczęłam oglądać filmik Tosiek od razu podbiegł i zaczął mi zasłaniać ekran tuląc się do mojej twarzy i traktorując hehe. Chyba się przestraszył, że inna kocinka może mi się spodobać.
O teraz polazł do kuchni i zaczął miauczeć! ... ... Widzicie jak to jest... trzeba uważać co kot ogląda bo potem naśladuje <lol>
To powinniśmy pod filmikami umieszczać tekst czy film może oglądać kot czy absolutnie ma zabronione, bo grozi zgorszeniem :ok:
kotku

Post autor: kotku »

Coffifi pisze:
kotku pisze:Ale śliczna i fajna koteczka :-D A jak grzecznie odpowiada. Gdy zaczęłam oglądać filmik Tosiek od razu podbiegł i zaczął mi zasłaniać ekran tuląc się do mojej twarzy i traktorując hehe. Chyba się przestraszył, że inna kocinka może mi się spodobać.
To powinniśmy pod filmikami umieszczać tekst czy film może oglądać kot czy absolutnie ma zabronione, bo grozi zgorszeniem :ok:
<klaszcze> :ok: :ok: :ok:
ODPOWIEDZ