Przedstawiam Wam drogie kociary Bakalie (Dzikuline z forum miauu). To kicia o znanej europejskiej rasie z hodowli pod chmurką

Kotka miała burzliwe życie na wolności do czasu kiedy nie spotkała dziewczyn z miauuu- wtedy jej los się odmienił. Bakalia przeszła operacje amputacji części ogonka, została wysterylizowana. Ostatnio potwierdziła, że mimo tych wydarzeń i życia w dzikim stadzie jest zdrowym, spokojnym kotkiem. Cóż miałam zrobić, zabiło mi <serce> na tyle, że zdecydowałam (-liśmy się, bo ja i TŻ) się ostatecznie na dokocenie. Obawy oczywiście były spore, począwszy od dogadania się mruczków po wystarczającą przestrzeń w domu...ale co 2 koty to nie jeden <mrgreen>
[center]
- Bakalia -
[/center]
Aktualnie dziewczyny są sobą zainteresowane , bardziej wszędobylska Izka, która obwąchuje Bakalie przy każdej sposobności. Żadna z kotek się nie fochuje, nie fuczy co mnie bardzo cieszy. Za to szylkrecia powoli pozwala sobie na przemieszczanie z miejsca do miejsca-na razie opanowuje kocie budki. Obserwujemy rozwój tej znajomości. W planach zmiana tytułu wątku.
Dziękuję za pomoc Madzi i Eli Ok i bardzo za miłe słowa Creme