Vitali II von Sturmcastle
- Ada
- korzystając z tego, ze ciemno i siąpi od rana do rana i zdjęć nijak robić nie można, pochwalę sie miseczkami moich kociastych, jakie przywiozłam im z Indii...
- są wykonane z mosiądzu, misternie rzeżbione i malowane laką....
( nareszcie skończy się zbieranie skorupek pomiseczkowych, bo Marra uwielbia tłuc miseczki)
- kociaste dostają smakusie na szafce, lodówce i w łazience, każde ma swoje miejsce, bo jeden drugiemu lubi wyjadać ...no i piecho nie może mieć dostępu, z wiadomych powodów <roll> ....
- miseczka Marry - ze słoniem

- słoń jest symbolem mądrości i siły....
- miseczka Tiki - z pawiem ;

- paw jest symbolem piękna i dumy, a kolor czerwony jest symbolem królestwa....
- miseczka Almy - z pawiem;

- - piękna, dumna i ...uległa ( fiolet to symbol uległości)
- miseczka Ellego i Vitka jest taka sama, różnią się tylko odcieniami zieleni ;

- z kwiatkiem symbolizującym Radżastan - a więc Królestwo Niezwyciężone i Niezniszczalne ( kiedy Indie podbili Anglicy, tylko Radżastan zachował swoją hegemonię, a rodzina królewska Radżastanu żyje i rządzi nadal ,mieszkając w pałacu w Udajpurze), natomiast kolor zielony symbolizuje wiarę i nadzieję......
- na pewno zapytacie o kolor miseczki Marry - to kolor szmaragdu - symbolu władzy i bogactwa, a na słoniu Marry jest także kwiatek Radżastanu....

- są wykonane z mosiądzu, misternie rzeżbione i malowane laką....
( nareszcie skończy się zbieranie skorupek pomiseczkowych, bo Marra uwielbia tłuc miseczki)
- kociaste dostają smakusie na szafce, lodówce i w łazience, każde ma swoje miejsce, bo jeden drugiemu lubi wyjadać ...no i piecho nie może mieć dostępu, z wiadomych powodów <roll> ....
- miseczka Marry - ze słoniem

- słoń jest symbolem mądrości i siły....
- miseczka Tiki - z pawiem ;

- paw jest symbolem piękna i dumy, a kolor czerwony jest symbolem królestwa....
- miseczka Almy - z pawiem;

- - piękna, dumna i ...uległa ( fiolet to symbol uległości)
- miseczka Ellego i Vitka jest taka sama, różnią się tylko odcieniami zieleni ;

- z kwiatkiem symbolizującym Radżastan - a więc Królestwo Niezwyciężone i Niezniszczalne ( kiedy Indie podbili Anglicy, tylko Radżastan zachował swoją hegemonię, a rodzina królewska Radżastanu żyje i rządzi nadal ,mieszkając w pałacu w Udajpurze), natomiast kolor zielony symbolizuje wiarę i nadzieję......
- na pewno zapytacie o kolor miseczki Marry - to kolor szmaragdu - symbolu władzy i bogactwa, a na słoniu Marry jest także kwiatek Radżastanu....
- Małgorzata
- Anka
- Agilisowy Rezydent
w pierwszej chwili jak przeczytałam "miseczka z pawiem" to wiecie ten tego ten,
w drugiej chwili przyszła mi do gowy zastawa koleżanki w pawie, przeokropna ona jest (zastawa nie koleżanka) wg koleżanki, wg mnie i wg połowy świata, chyba tylko osobie obdarowującej sie podobają <diabeł>
a poza tym to cóż... to sa moje absolutnie ulubione kolorki!!!
w drugiej chwili przyszła mi do gowy zastawa koleżanki w pawie, przeokropna ona jest (zastawa nie koleżanka) wg koleżanki, wg mnie i wg połowy świata, chyba tylko osobie obdarowującej sie podobają <diabeł>
a poza tym to cóż... to sa moje absolutnie ulubione kolorki!!!