Kacper w nowym domu

Zapraszam do prezentacji Waszych kotów, wszelakiej maści, rasy i pochodzenia :)
Zablokowany
Awatar użytkownika
Sonia
Agilisowy Rezydent

Post autor: Sonia »

To ja też trzymam kciuki za te "urabianie". Codzienna mantra przez jakiś czas i na pewno skapituluje i wyrazi zgodę, byleby już mieć święty spokój i nie słuchać gadek o kotach <lol>
<ok>
Awatar użytkownika
Agnieszka7714

Post autor: Agnieszka7714 »

Bożenko, również trzymam kciuki za dokocenie. Nie ma to jak dwa traktorki koło uszka. ;-))
Awatar użytkownika
Ania_83

Post autor: Ania_83 »

Ślicznie Kacperkowi na tej podusi !! Ma taki słodki pyszczuś. Nic tylko kochać i miziać <serce>
Awatar użytkownika
Ada

Post autor: Ada »

- a co tam słychać u WAS??? - mam nadzieję, że wszystko dobrze - przesyłamy głaski dla Kacperka :kotek: :kotek: :kotek:
kotku

Post autor: kotku »

No właśnie, właśnie. Co tam u Kacperka i jego kochających opiekunów? :kotek:
Bożena

Post autor: Bożena »

Obrazek

Obrazek

Witam Cię Kotku i Wszystkich<Kacper mnie dziś zdradził spał całą noc z TŻ o 7,30 wstał zjadł ,wysiórał się i znów poszedł do TŻ.Łaskawca prztszedł dopiero o 8 a ja udałam obrażoną.Do tej pory podsypiał tylko trochę z TŻ.nie wiem jak to zniosę <rotfl> <rotfl> A niech tam może wytrzyman niech się nacieszą że pani poszła na drugi plan.
Awatar użytkownika
Sonia
Agilisowy Rezydent

Post autor: Sonia »

To ci Kacperek jeden, tak Pańcię swoją zdradzić <lol>
To teraz Bożenko musisz powiedzieć TŻ-owi, że koniecznie musisz mieć drugie futro w domu, żeby było sprawiedliwie <mrgreen>
kotku

Post autor: kotku »

No wiesz co! Kacperku ti ti ti! <mrgreen>
Może miał zamysł żeby troszkę obudzić zazdrość w Pańci?
Zdjęcia słodkie. Spaciuch wyborny no i jak fajnie siedzi! Ma taką minę jakby " w ogóle nie wiedział o co Ci chodzi z tym spaniem" <lol>
<serce> :kotek:
Bożena

Post autor: Bożena »

Chyba dzisiaj Kacper będzie spał ze mną bo już grzeje mi łóżeczko :radocha: Troszeczkę miałam ostatnio zamieszania i zdrówko nie dopisywało ale od poniedziałku łapię siuski i pędzę na badania tak profilaktycznie.Mam nadzieję ,że będzie ok <ok> a zdokoceniem zaczekam na Jasminkę lub Sweetyod Pani Ani,jeszcze nie przekonałam mężusia <oops>
Awatar użytkownika
manita
Agilisowy Rezydent
Kontakt:

Post autor: manita »

Bożena pisze:Chyba dzisiaj Kacper będzie spał ze mną bo już grzeje mi łóżeczko :radocha:
wie co dobre :-)
Zablokowany