Holly & Bibi Nagada*PL i Lulu Agilis Cattus*PL
- Dorszka
- Administrator
- Kontakt:
Tak, to na pewno alergia - bardzo typowe, pierwsze objawy. Jeśli zaróżowienie na skórze nie przejdzie, i utrzyma się świąd, trzeba do lekarza, żeby pomógł wyjść z tego najbardziej nieprzyjemnego etapu - przy swędzeniu łatwo o podrapanie, i wtórne infekcje.
I odstawiamy wszystkie przysmaki, chociaż powrót do formy może być dłuższy niż jej utrata.
I odstawiamy wszystkie przysmaki, chociaż powrót do formy może być dłuższy niż jej utrata.
- AgnieszkaP
- Agilisowy Rezydent
Źle zrozumiałamBartolka pisze:Agnieszko :-) Jeszcze nie miały badań, narazie poluję na siuśki <lol> Napisałam, że wszystko ok w temacie relacji między całym trio :-)
Trzymam kciuki za dziewczynki. Tak już jest - czasem chce się dogodzić, a tu przykra niespodzianka. Sama to z Bellą przerobiłam. U mnie przysmaki służą już tylko do przemycania leków.
Batrtolko, jeszcze tak z ciekawości zapytam, ilu firm mokre podajesz starszym dziewczynom? Za jakiś czas będę wracała do normalnej karmy u Belli (jest na 3-miesięcznej diecie) i nie chciałabym znów przesadzić. Myślę, żeby na początek wrócić tylko co Cosmy (to jedzą najdłużej), a potem z czasem ewentualnie dodać jeszcze Miamora albo Schesira. No i oczywiście surowa wołowina.
Duże głaski dla dziewczynek
- Danusia
- Agilisowy Rezydent
- Bartolka
- AgnieszkaP
- Agilisowy Rezydent
- Bartolka
Byłam z Bibi u dermatologa, bo rano zauważyłam na karku "ukryty" między podszerstkiem trzycenytmetrowy łysy placek z zadrapaniem od pazura, poza tym policzek mocno zaogniony
Ta wizyta dała mi ostateczny dowód, że w Dermawecie kotek leczyć nie będę <diabeł>
Pani Dr spóźniła się pół godziny, a pacjentkę przede mną trzymała godzinę. To nie pierwszy raz. Z wyjątkiem zastrzyku w niczym mi nie pomogła, bo nie słuchała tego co mówie o diecie Bibi, raz mnie skrytykowała za to co jedzą koty, a za chwilę podała to samo jako dietę godną polecenia
Bibi nie obejrzała dokładnie, bo pokazałam fotki zmian na skórze i to jej wystarczyło. Nie chcę tu krytykować, ale chyba jest coś nie halo, bo to kolejne spotkanie, po którym mam niesmak i poczucie straconego czasu i pieniędzy <diabeł>
Najważniejsze żeby Bibula z tego szybko wyszła
Jutro zamieszcze w wątku o alergii zdjęcia. Teraz śpi twardo bidulek ,bo stresu się najadła sporo.
Pani Dr spóźniła się pół godziny, a pacjentkę przede mną trzymała godzinę. To nie pierwszy raz. Z wyjątkiem zastrzyku w niczym mi nie pomogła, bo nie słuchała tego co mówie o diecie Bibi, raz mnie skrytykowała za to co jedzą koty, a za chwilę podała to samo jako dietę godną polecenia
Najważniejsze żeby Bibula z tego szybko wyszła
Jutro zamieszcze w wątku o alergii zdjęcia. Teraz śpi twardo bidulek ,bo stresu się najadła sporo.
- Agnieszka7714