Swoją drogą czemu jak wrzucam te filmy na you tube to tracą na jakości
Marchewek i Śpioszek
- Matyldonka
- Agilisowy Rezydent
- manita
- Agilisowy Rezydent
- Kontakt:
- AgnieszkaP
- Agilisowy Rezydent
Tunel z zooplusa jest bardzo podobny, tyle że ta kulka nie świeci i nie zmienia nagle kierunku. Ten jest ekstra!Matyldonka pisze:Kupiłam im ostatnio to coś do zabawy i ogromnie to pokochaly. Pewnie wiecie, że mozna to rozbudowywać - wtedy to bedzie jeszcze większa radocha i jeszcze dłuższy film <mrgreen>
Matyldonka, czy ja dobrze widzę, te Twoje urwisy to chyba mają dla siebie cały pokój do zabawy?
- Anka
- Agilisowy Rezydent
- Yola
- Kontakt:
Zastanawialam sie, co tez za podklad wrzucilas, ze mi YT filmik blokuje. Dobrze, ze jest stronka hydemyass i moglam ominac blokade, dobrze, ze ACTA jeszcze nie weszla w zycie, bo by mnie mogli za takie ominiecie blokady zamknac, ale co tam, warto bylo <mrgreen>
Filmik swietny, koty boskie, a podklad muzyczna... uwielbiam "Don't stop me now", mam to wrzucone w komorke i czesto "zapodaje" ja sobie jako poranny motywator.
Filmik swietny, koty boskie, a podklad muzyczna... uwielbiam "Don't stop me now", mam to wrzucone w komorke i czesto "zapodaje" ja sobie jako poranny motywator.
- Matyldonka
- Agilisowy Rezydent
Aniu i Agnieszko niestety nie mam pokoju tylko dla kotków, a szkoda...AgnieszkaP pisze:Matyldonka, czy ja dobrze widzę, te Twoje urwisy to chyba mają dla siebie cały pokój do zabawy?
Te wszystkie zabawki leżą sobie w holu (przedpokój). Jest dosc duzy także sporo można połozyć na podłodze. Nawet dla nas juz nie ma miejsca, ale przecież koty najważniejsze :-) Dzisiaj doszedł tunel wykonany z takiego szeleszczącego materiału, długi prawie na dwa metry.
Yola ten utwor też mnie zawsze motywuje i kotom jak widac też sie spodobał <lol>
Manita też sie cieszę, że Spioch sie ruszył i pacnąl kilka razy łapką. Ostatnio to tylko by leżał i spał
- Matyldonka
- Agilisowy Rezydent
- Matyldonka
- Agilisowy Rezydent
-
beniagor
- Hodowca