Vitali II von Sturmcastle

Zapraszam do prezentacji Waszych kotów, wszelakiej maści, rasy i pochodzenia :)
Awatar użytkownika
Ada

Post autor: Ada »

- no to jeszcze jedno , z cyklu - Taxi po hindusku.... ;-))

Obrazek

Obrazek
kotku

Post autor: kotku »

Mmm... słoooońce.. słoniki... <serce> <serce> dziękuję :-D
Awatar użytkownika
Ania_83

Post autor: Ania_83 »

<shock> <shock> <shock> o maryjo !! lepiej nie pokazuj takich cudnych zdjęć, bo ja tak straaaaaasznie tam bym chciała być.. Pięknie <serce>
Może to nie ładnie ;-)) ale strasznie zazroszczę !!!
Awatar użytkownika
Ada

- no dobrze, to jutro pokażę Vitalija ...i może będzie słońce :-) :-) :-)
Awatar użytkownika
tymabri
Hodowca
Hodowla: Tymabri*PL
Kontakt:

Post autor: tymabri »

a te slonie to rozumiem w Bydgoszczy parkuja? matko jakie fajne klimaty... czlowiek jzu marzy zeby sie na taka wycieczke wybrac <mrgreen>
Awatar użytkownika
Ada

- słonie parkują w Radżastanie, nawet mają numerki a "kierowcy" prawdziwe legitymacje taxi......

- a u mnie takie księżycowe kocie mróży oćka i udaje Chincika.....

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

....ech...Sap...co ty wiesz o Koteczkach...... ;-))
Awatar użytkownika
Sonia
Agilisowy Rezydent

Post autor: Sonia »

Ten chińczyk mi się bardzo bardzo podoba, a i nawet piesio załapał się ze swoim nochalkiem <zakochana> <mrgreen>
kotku

Post autor: kotku »

Ciągle nie mogę się przestać zachwycać jego umaszczeniem i tymi cudnymi pręgami <serce>
Chincikowe oczki, księżycowa buźka... Vitia jest wspaniały! I świetnie się komponuje z Ropuszkowymi oczkami <zakochana>
Awatar użytkownika
Danusia
Agilisowy Rezydent

Post autor: Danusia »

Futerko śliczne <zakochana> no i piesio kochana :pies:
Awatar użytkownika
Ada

- mnie także Vitek codziennie zachwyca,,,,jest taki inny od wszystkich moich kotów...rano, jak tylko się przebudzę, pierwszy gramoli się do mnie, a właściwie na mnie - ma blisko, bo spi ze mna - "w nogach",,,,gramoli się i głośno skrzeczy o głaski,,,,zaraz po nim pojawia się morda piecha....reszta stada wita mnie - w stosunku do Vito - bardziej ozięble... ;-))

- i to jego futerko...myślałam, że sreberko z wiekiem będzie ciemnieć, a tutaj niespodzianka ( może nie dla was, bo już mieliście okazję obserwować takie kociaki)- kontrast pomiędzy pręgami a "bielą" się jeszcze nasilił...no i te oczy.....takie szklane jakby....żaden mój kot takich nie ma, a przecież zielone oczy ma i Marra i Elle - ale ta zieleń Vitalija jest taka inna......

- co mnie jeszcze zachwyca, to jego wywalanie brzuchola do góry - i to wszędzie,,,,przychodzą goście a Vitek kładzie im sie pod nogi, i brzychol nadstawia do głasków......wprawdzie Elle także to robi, ale jak tylko ktos spróbuje go poniziać po brzuszku to zwiewa....tylko ja mogę no i piecho.... :-)

-...i tak sobie myślę, że Vitek to jeden z lepszych pomysłów w moim życiu <serce>
Zablokowany