Normalnie szczęka mi opadła jak zobaczyłam tą tubę <shock> SUUUPER JEST!!!
Ja też bym taką chciała, jest przepiękna. Tylko nie mam miejsca w domu
Gratuluję takiej ślicznej kociej wierzy. Wykonanie rewelacyjne, że Rufiego przebija <klaszcze>
Dorotko tak się skupiłam na oglądaniu tuby, że teraz dopiero dotarło do mnie, że przecież Guruś się na niej pięknie lansował, a ja tu żadnego komplementu na jego temat nie rzekłam. A więc naprawiam szybko moje niedopatrzenie i ogłaszam, że Marchewka się cudnie komponuje w tej tubie i różowy nosio jest piękne jak zawsze i nawet nic a nic nie widać, że Guruś ma jakieś deka do zrzucenia <zakochana>
dziewczynki, bo ja taka ślamazara jestem i jeszcze większa od kiedy na Gurusia kitę popatrzyłam, że o nosie już nie wspominam. Ta racja to pewnie od ubytku tych 10 deko :-)
Chciałam dopytac, kto swojemi recami tego drapaka tubowego zmalował, bo Lucek mi miauczy, że taki by chciał miau itd itp....
A ja nie wiem czy moge mu obiecac, itd i czy mnie stac i czy się zmieści...
Anka pisze:Chciałam dopytac, kto swojemi recami tego drapaka tubowego zmalował, bo Lucek mi miauczy, że taki by chciał miau itd itp....
Aniu toż to nasza zdolna Donka zmalowała taką piękną tubę :-)
Anka pisze:Chciałam dopytac, kto swojemi recami tego drapaka tubowego zmalował, bo Lucek mi miauczy, że taki by chciał miau itd itp....
Aniu toż to nasza zdolna Donka zmalowała taką piękną tubę :-)